PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 11 jaar. De coronatest moet een PCR-test (maximaal 48 uur voor vertrek) of antigeentest (maximaal 24 uur voor vertrek) zijn. Een antigeentest wordt alleen geaccepteerd als je volledig gevaccineerd bent.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatest inclusief reiscertificaat

PCR-test Sint Eustatius

Laatst geüpdatet op: 17-05-2022
Als je naar Sint Eustatius reist, ben je verplicht om maximaal 48 uur voor vertrek een PCR-test te doen. Als je gevaccineerd bent, dan mag dit ook een antigeentest zijn die maximaal 24 uur van tevoren is afgenomen. Boek de PCR-test voor Sint Eustatius eenvoudig en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu de PCR-test voor Sint Eustatius

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een PCR-test?

De afkorting PCR staat voor polymerase chain reaction. De PCR-test is de meest betrouwbare en gebruikte coronatest. We nemen hierbij een slijmafname uit je keel en neus om te kijken of er genetisch materiaal van het coronavrius in de neus- en keelholte of in het speeksel zit. We sturen de afname direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Je ontvangt hierbij een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Inreisbeperkingen voor Sint Eustatius

Als je naar Sint Eustatius reist, moet je je registreren op de website van de overheid van Sint Eustatius. Dit doe je binnen 72 uur voor de geplande aankomstdatum. Voor gevaccineerde reizigers en ongevaccineerde reizigers vanaf 11 jaar oud gelden verder verschillende inreisbeperkingen.

Gevaccineerde reizigers uit een zeerhoogrisicogebied (waaronder Nederland):
Bij aankomst moet je een negatief testresultaat van een antigeentest (maximaal 24 uur voor vertrek afgenomen) of PCR-test (maximaal 48 uur voor vertrek afgenomen) laten zien. Vervolgens houd je je 5 dagen aan een monotoring protocol en wordt je op de dag van aankomst en op de 5e dag nogmaals getest met een antigeentest. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Ongevaccineerde reizigers uit zeerhoogrisicogebied (waaronder Nederland):
Bij aankomst moet je een negatief testresultaat van een PCR-test laten zien die maximaal 48 uur voor vertrek is afgenomen. Na aankomst onderga je nog een antigeentest en ga je 10 dagen in quarantaine. Op de 10e dag moet je opnieuw getest worden met een antigeentest. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Ga voor meer informatie over de actuele inreisbeperkingen en coronamaatregelen naar de website van de overheid van Sint Eustatius of neem contact op met de ambassade.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.