Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-test met reiscertificaat

PCR-test Polen

Laatst geüpdatet op: 10-11-2021
Je kunt naar Polen reizen met een negatief resultaat van een PCR-test. Deze mag maximaal 48 uur voor aankomst zijn afgenomen. Ben je gevaccineerd of ben je minder dan 6 maanden geleden besmet geweest met COVID-19 en kun je dit aantonen met bijvoorbeeld de CoronaCheck-app? Dan hoef je je niet te laten testen. Ga voorbereid op reis en boek je PCR-test voor Polen op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Waarom een PCR-test voor Polen?

Omdat de PCR-test de meest gebruikte en betrouwbare coronatest is. De test wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd, wat betekent dat als het coronavirus aanwezig is, de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus om dit aan te kunnen tonen. Omdat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft, wordt het coronavirus ook opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Ben je negatief getest? Dan ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat, dat je voor je reis naar Polen nodig hebt.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

De test wordt afgenomen door middel van een uitstrijk uit je neus en je keel, of door in een buisje te spugen (met de PCR-Speekseltest). We sturen het monster naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Je ontvangt de uitslag binnen 24 uur als je je hebt getest met PCR-Economy of de PCR-Speekseltest. Met PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen. Heb je je uitslag sneller nodig? Boek dan NAAT (PCR) Test – Last minute. Hierbij krijg je de uitslag al binnen een halfuur. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze locaties. Er zijn er meer dan 95 in Nederland!

Verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD

Het verschil zit niet in de coronatest zelf maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor je reis naar Polen nodig hebt.

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.