Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

PCR-test India

Laatst geüpdatet op: 11-11-2021
Als je naar India reist moet je maximaal 72 uur van tevoren een PCR-test doen. Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om naar India te reizen met een toeristenvisum. Naast de testverplichting geldt een quarantaineverplichting van 14 dagen, die je zelf moet betalen. Boek je PCR-test gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Reisadvies India

Voor het grootste deel van India geldt op dit moment code oranje. Dit betekent dat je alleen mag reizen als dat noodzakelijk is. Heb je toestemming om naar India af te reizen? Dan moet je bij vertrek een negatieve uitslag van een PCR-test laten zien die niet langer dan 72 uur van tevoren is afgenomen. Daarnaast geldt een 14 dagen quarantainemaatregel bij aankomst die je zelf moet betalen. Op vertoon van een negatieve PCR-testuitslag, kun je een uitzondering aanvragen om in quarantaine te gaan. Dit dien je van tevoren aan te vragen via de website van New Delhi Airport.

handdesinfectiemiddel

Reisinformatie voor India

De Indiase overheid heeft de nationale lockdownmaatregelen, die vorig jaar werden ingesteld, versoepeld. In sommige delen van India zijn de lockdownmaatregelen nog wel van kracht. Hierover lees je meer op de website van de Delhi Disaster Management Authority. Daarbuiten komt het leven weer op gang: winkels zijn open, openbaar vervoer is weer mogelijk. Wel blijven de algemene richtlijnen van kracht, zoals het dragen van een mondkapje in openbare ruimten en in de auto, afstand houden en hygiëneregels (waaronder handen wassen).

De reisinformatie en inreisbeperkingen voor India kunnen per dag veranderen, houd daarom Nederland Wereldwijd goed in de gaten.

testbuisjes coronatest

Quarantaineregelgeving per staat

Elke staat in India heeft zijn eigen quarantaineregels. Dit kan van invloed zijn op jouw reis binnen het land. Een overzicht van deze quarantaineregelgeving per staat kun je nalezen op de website van de Airports Authority of India.

De noordoostelijke staten Arunachal Pradesh en Sikkim hebben besloten dat buitenlandse reizigers voorlopig deze staten niet mogen inreizen.

De reisinformatie voor India kan wijzigen, controleer daarom voor vertrek de stand van zaken op de website van Nederland Wereldwijd.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.