Heb je vragen over je testuitslag of -afspraak? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-test met reiscertificaat

PCR-test Hongarije

Laatst geüpdatet op: 12-10-2021
Voor Hongarije geldt momenteel kleurcode geel. Bij terugkomst in Nederland moet je daarom een coronabewijs laten zien. Je mag naar Hongarije reizen als je volledig bent gevaccineerd, als je kunt aantonen dat je volledig bent hersteld van een COVID-19-besmetting óf als je kunt aantonen dat je negatief bent getest. Je boekt je PCR-test voor je reis naar Hongarije makkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Spoedtest.nl kantoor

Wat is een een PCR-test?

De PCR-test is de meest gebruikte en betrouwbare coronatest. De test wordt ook wel een vermenigvuldigingstest genoemd, wat betekent dat als het coronavirus aanwezig is, de PCR-test kopietjes maakt van een deel van het virus om dit aan te kunnen tonen. Omdat de PCR-test een hoge gevoeligheid heeft, wordt het coronavirus ook opgepikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Ben je negatief getest? Dan ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat, dat je voor je reis naar Hongarije nodig hebt. Al onze testen zijn RIVM-gevalideerd.

Boek nu

Spoedtest logo op de muur

Hoe wordt de PCR-test afgenomen?

De test wordt afgenomen door middel van een uitstrijk uit je neus en je keel. Dit doen we met behulp van een wattenstaafje. Het voelt wat ongemakkelijk aan, maar is zo weer voorbij. We sturen de afname naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze locaties. Er zijn er meer dan 90 in Nederland!

PCR – Spoed

€160,- €99,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€120,- €79,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Speekseltest

€89,95 per test

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Zonder neus- en keelswab
  • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Wat is het verschil met de GGD?

Bij Spoedtest.nl kun je terecht voor een sneltest en een PCR-test. Met een sneltest heb je al binnen 30 minuten de testuitslag. Bij de GGD kun je alleen terecht voor een PCR-test. Bij Spoedtest.nl ontvang je bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat dat je nodig hebt als je op reis gaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.