Reis je naar Duitsland? Dan ben je verplicht om een negatieve uitslag van een coronatest te tonen! Bekijk onze FAQ

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Friesland

Ben je op zoek naar een PCR-test in Friesland voor bijvoorbeeld een verklaring of een reiscertificaat? Boek dan nú online je afspraak en kom langs bij onze testlocatie in Leeuwarden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van PCR-tests en het uitgeven van de bijbehorende certificaten. Onze vestiging in Leeuwarden is 7 dagen per week beschikbaar. De uitslag en het certificaat ontvang je dezelfde of de volgende dag. Zo kun je met een gerust hart op reis!

PCR-test met reisverklaring

Heb je een verklaring of certificaat nodig, of wil je gewoon zeker zijn dat je coronavrij bent? Bij spoedtest.nl kan je terecht voor al je coronatests. Wanneer je bij spoedtest.nl een PCR-test laat uitvoeren, krijg je een reiscertificaat waarmee je zorgeloos kunt reizen. Het certificaat is internationaal geldig. Voor veel landen mag deze test niet ouder zijn dan 72 uur. Dit is verschillend per land en situatie. Bij onze veelgestelde vragen vind je per land de juiste tijden.

Plan jouw PCR-test in Friesland bij spoedtest.nl

Waarom spoedtest.nl? Wij voeren dezelfde PCR-test uit als de GGD. Waar de GGD na afname van de test slechts een uitslag levert, krijg je er bij ons een reiscertificaat bij. Bij spoedtest.nl weet je zeker dat je bij een negatieve test internationaal mag reizen. Boek eenvoudig jouw PCR-test bij onze testlocatie in Leeuwarden. Spoedtest.nl werkt met de snelste PCR-machines van Nederland. Hierdoor garanderen wij een snel testresultaat.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

0:53

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Kies een COVID-19 test