Wilt u meer informatie omtrent de nieuwe regelgeving? Bekijk onze veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

PCR-test in Friesland

Ben je op zoek naar een PCR-test in de provincie Friesland? Boek gelijk je afspraak bij een van onze testlocaties. Er zijn er meer dan 90 in Nederland! Bekijk in welke steden zich een corona testlocatie bevindt. In de provincie Friesland kan je ons vinden in; Leeuwarden, Joure, Drachten en Harlingen. Al onze vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en vaak kun je dezelfde dag nog terecht. Bij al onze testen krijg je een reiscertificaat in het Engels, dus laat je testen en ga met een gerust hart op reis!

Boek nu

PCR-test met reiscertificaat

Moet je voor jouw reis kunnen aantonen dat je negatief bent getest op het coronavirus? Bij een negatieve uitslag van een PCR-test krijg je bij Spoedtest.nl een reiscertificaat in het Engels. Hiermee kun je zorgeloos op reis. De eisen die gesteld worden aan de coronatest verschillen per bestemming. Zorg er dus voor dat je dit ruim van tevoren controleert op Nederland Wereldwijd.

Boek nu

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR-test in Friesland?

Wanneer je de uitslag krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Met PCR-Economy krijg je de uitslag standaard de volgende dag tussen 15:00 en 18:00 uur. Met PCR-Spoed krijg je de uitslag vaak dezelfde dag nog, maar in ieder geval binnen 36 uur. Dit is afhankelijk van het tijdstip en de testlocatie van je afspraak. Het is dus belangrijk om dit van tevoren goed te controleren als je de uitslag voor een bepaalde tijd nodig hebt.

Wat is het verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD?

Spoedtest.nl biedt dezelfde PCR-test aan als de GGD. Echter zit bij de GGD géén reiscertificaat inbegrepen. Bij Spoedtest.nl is dit wél het geval. Een negatieve uitslag betekent dat je met een gerust hart internationaal op reis kunt. Naast de PCR-test biedt Spoedtest.nl ook een sneltest en antistoffentest aan. De uitslag hiervan heb je al binnen 30 minuten. Let op: Niet overal wordt een sneltest of antistoffentest geaccepteerd als geldige coronatest. Controleer dit dus van tevoren goed!

Meest gekozen!

PCR – Spoed

€160,- €129,- per test

  • Snelste PCR uitslag
  • Uitslag zelfde dag mogelijk
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

PCR – Economy

€120,- €89,- per test

  • Meest voordelige keuze
  • Uitslag volgende dag tussen 15:00-18:00 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.