Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Meest gekozen!

Privé: NAAT PCR – Spoed

€ 89,95 - € 109,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 4 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

 • Kleurcode: Geel (let op, er zijn risico’s)
 • Coronatest verplicht? Ja, het is verplicht om binnen 48 uur voor vertrek een PCR-test te doen. De antigeentest wordt niet toegestaan.
 • Vaccinatie verplicht? Ja, vanaf 18 jaar. Je kunt ook reizen zonder vaccinatie, maar dan ga je verplicht in quarantaine.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-08-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatestuitslag met reiscertificaat

PCR-test Filipijnen

Laatst geüpdatet op: 17-08-2022
Reizigers uit Nederland mogen weer naar de Filipijnen reizen, maar wel onder strenge voorwaarden. Je moet in het bezit zijn van een geldig visum en je hebt een negatief resultaat nodig van een PCR-test (max. 48 uur voor vertrek) als je naar de Filipijnen reist. Ook moet je volledig zijn gevaccineerd tegen COVID-19. Boek je PCR-test snel en gemakkelijk op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Inreisbeperkingen Filipijnen

In verband met corona is het niet mogelijk om zomaar naar de Filipijnen te reizen. Neem daarom van tevoren contact op met de ambassade van de Filipijnen om te checken of je naar de Filipijnen mag reizen, en zo ja, onder welke voorwaarden. Momenteel worden toeristische reizen niet toegestaan. Moet je een noodzakelijke reis maken? Dan heb je in ieder geval een negatief PCR-testbewijs nodig dat bij vertrek maximaal 48 uur oud is, ook als je volledig gevaccineerd bent. Als je niet gevaccineerd bent, moet je 14 dagen in quarantaine en doen je op de 5e dag van je reis nogmaals een PCR-test.

Kijk op de website van de Filipijnse overheid voor meer informatie over de inreisbeperkingen.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit je neus en keel. We sturen dit naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Voor de PCR-test heb je de keuze uit PCR-Economy (uitslag binnen 24 uur), PCR-Spoed (uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen) en NAAT (PCR) Test – Last minute (uitslag binnen een halfuur).

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Waarom bij Spoedtest.nl?

Spoedtest.nl neemt dezelfde test af als de GGD, namelijk een PCR-test. Het grote verschil tussen de GGD en Spoedtest.nl is dat je bij de GGD geen reiscertificaat krijgt. Zonder dit reiscertificaat kan je helaas niet naar de Filipijnen reizen. De uitslag ontvang je doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag, afhankelijk van de soort test die je kiest.

Wij hebben meer dan 150 locaties door heel Nederland, dus er is altijd een testlocatie bij jou in de buurt. Vaak kun je vandaag nog terecht. Bekijk hieronder een overzicht van onze testlocaties en de openingstijden.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.