Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 12 jaar is een coronatest verplicht, behalve voor reizigers met een herstel- of vaccinatiebewijs. De coronatest mag een PCR-test zijn die binnen 72 uur voor vertrek is afgenomen of een antigeentest die binnen 24 uur voor vertrek is afgenomen.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Cyprus

Laatst geüpdatet op: 17-05-2022
Als je naar Cyprus reist, moet je gevaccineerd zijn, een herstelbewijs hebben of negatief zijn getest op het coronavirus. Boek de PCR-test of antigeentest voor je reis naar Cyprus gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl! 

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu je PCR-test voor Cyprus

teststaafjes en antigeentesten

Inreisbeperkingen Cyprus

Als je naar Cyprus reist, moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo heb je een coronabewijs nodig. Als je niet volledig bent gevaccineerd en geen herstelbewijs hebt, dan moet je dus een coronatest doen voor vertrek. Dit mag een PCR-test zijn die binnen 72 uur voor vertrek is afgenomen, of een antigeentest die binnen 24 uur voor vertrek is afgenomen.

Meer informatie over toegang tot Cyprus vind je in het bestemmingsprotocol van Cyprus.

PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Wat is een PCR-test eigenlijk?

De PCR-test toont genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een monster uit je keel en neus. De afname van de test sturen we gelijk naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur hebt laten afnemen. Je ontvangt bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat in het Engels. Het is belangrijk dat je zelf controleert welke eisen jouw land van bestemming aan de PCR-test stelt.

Boek nu je PCR-test voor Cyprus

Verschil met de GGD

Bij de GGD krijg je enkel een positieve of negatieve uitslag en bij Spoedtest.nl krijg je een internationaal reiscertificaat. Ook krijg je bij een negatieve uitslag van ons een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app. Zo kun je gemakkelijk reizen binnen de EU!

COVID-19 situatie in Cyprus

Er kunnen maatregelen zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over toegang tot openbare (horeca)gelegenheden, of het gebruikmaken van openbaar vervoer. Kijk voor de meest actuele maatregelen op Cyprus op de website van het Cypriotisch ministerie van Toerisme.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.