Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Cyprus

Laatst geüpdatet op: 11-11-2021
De kleurcode voor Cyprus is geel. Bij aankomst op Cyprus én bij terugkomst in Nederland moet je een coronabewijs laten zien. Dit houdt in dat je maximaal 72 uur voor aankomst negatief moet zijn getest met een PCR-test, moet zijn hersteld van het coronavirus óf volledig moet zijn gevaccineerd. Boek de PCR-test voor je reis naar Cyprus gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl! 

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu

teststaafjes en antigeentesten

Inreisbeperkingen Cyprus

Als je naar Cyprus reist, moet je aan een aantal eisen voldoen. Zo moet je 48 uur van tevoren de Cyprus Flight Pass hebben ingevuld en heb je een coronabewijs nodig. Dit houdt in dat je maximaal 72 uur voor vertrek negatief bent getest met een PCR-test, dat je volledig bent gevaccineerd óf dat je bent hersteld van COVID-19. Dit geldt voor alle reizigers vanaf 12 jaar. Bij aankomst op Cyprus moet je nog een PCR-test afnemen. Deze moet je zelf betalen en de uitslag ervan moet je op je verblijfplaats afwachten.

Meer informatie over toegang tot Cyprus vind je op de website van de Cypriotische overheid (in het Engels).

PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Wat is een PCR-test eigenlijk?

De PCR-test toont genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een monster uit je keel en neus óf van je speeksel. Dit is afhankelijk van of je kiest voor een nasale PCR-test (zoals PCR-Spoed of PCR-Economy) of een PCR-Speekseltest. De afname van de test sturen we gelijk naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy en de PCR-Speekseltest binnen 24 uur. Van PCR-Spoed krijg je de uitslag rond 01:30 uur ’s nachts als je de test vóór 14:00 uur hebt laten afnemen. Je ontvangt bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat in het Engels. Het is belangrijk dat je zelf controleert welke eisen jouw land van bestemming aan de PCR-test stelt.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Verschil met de GGD

Bij de GGD krijg je enkel een positieve of negatieve uitslag en bij Spoedtest.nl krijg je een internationaal reiscertificaat. Ook krijg je bij een negatieve uitslag van ons een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app. Zo kun je gemakkelijk reizen binnen de EU!

COVID-19 situatie in Cyprus

Er zijn maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus in Cyprus stabiel te houden. Zo moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd, negatief bent getest met een sneltest of bent hersteld van corona om toegang te krijgen tot openbare gelegenheden als winkels, musea en restaurants. Dit geldt niet voor buitenruimtes, supermarkten en apotheken. Sneltesten kunnen op veel locaties in Cyprus gratis worden gedaan. Bekijk het lokale nieuws voor updates over de testlocaties.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.