Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

 • Kleurcode: Geel (let op, er zijn risico’s)
 • Coronatest verplicht? Ja, voor iedereen vanaf 2 jaar. Voor reizigers vanaf 12 jaar die niet gevaccineerd zijn, is de PCR-test verplicht. Gevaccineerde reizigers en reizigers tussen de 2 en 12 jaar oud hebben de keuze om de antigeentest te doen in plaats van de PCR-test. Beide testen moeten binnen 72 uur voor aankomst zijn afgenomen.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-08-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

PCR-test Bahama’s

Laatst geüpdatet op: 17-08-2022
Bij aankomst op de Bahama’s moet je een negatief resultaat van een coronatest laten zien. Als je niet gevaccineerd bent moet dit een PCR-test zijn, anders mag je ook een antigeentest doen. De coronatest moet binnen 72 uur voor aankomst zijn afgenomen. Boek je coronatest voor de Bahama’s eenvoudig en snel via Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu de PCR-test voor de Bahama’s

testlocatie coronatest

Wat is een PCR-test?

Een PCR-test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De afname sturen wij direct naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine van Europa. Je ontvangt hierbij een internationaal reiscertificaat in het Engels. De PCR-test (polymerase chain reaction) is de meest gebruikte en betrouwbare test.

Boek nu de PCR-test voor de Bahama’s

spoedtest kantoor

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR-test?

Wanneer je de uitslag krijgt, is afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Met PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur, bij de PCR-Spoedtest ontvang je de uitslag rond 01:30 uur, mits je je vóór 12:00 uur hebt laten testen. Met de NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je de uitslag al binnen een uur. Je krijgt bij alle testen een reiscertificaat in het Engels met daarin een code om je uitslag te koppelen aan de CoronaCheck-app.

Corona testafspraak QR-code scannen

Wat gebeurt er als ik positief getest ben? 

Ben je positief getest? Dan moet je volgens de richtlijnen van het RIVM in thuisquarantaine. Wij zijn verplicht de positieve uitslag aan jouw lokale GGD te melden en mogen hierbij geen anonimiteit geven. De GGD zal hoogstwaarschijnlijk contact met je opnemen. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Mocht hier reden toe zijn, dan gaat er een bron- en contactonderzoek van start. Dit onderzoek is bedoeld om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.