Meer informatie over de gesubsidieerde testen vind je bij de veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

nh group

PCR-Economy

Naast de PCR-Spoed test bieden wij ook de PCR-Economy test aan. De PCR-Economy test is de meest voordelige keuze en komt samen met een internationaal reiscertificaat. Bij de PCR-Economy test wordt de uitslag uiterlijk de volgende dag vóór 18:00 uur verzonden. De test wordt tijden daluren verwerkt in ons laboratorium. Hierdoor kunnen wij de ‘Economy test’ voor een goedkopere prijs aanbieden en kunnen wij jou garanderen dat je de uitslag de volgende dag vóór 18:00 uur ontvangt.

Sneltest

Wil je snel weten of je corona hebt? Doe dan een sneltest. Hiermee heb je al binnen 30 minuten de uitslag. Dit is een handige oplossing voor als je niet vanuit huis kunt werken, maar toch veilig de werkvloer op wilt. Ook bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft is het fijn om te weten of je coronavrij bent. Zo voorkom je dat je onverhoopt anderen besmet. Dus wil jij als werknemer van een NH Hotel zorgeloos aan het werk? Of ben je een gast van een NH Hotel en wil je snel weten of je corona hebt? Klik dan op de onderstaande link en boek jouw test!

Speciaal voor jou de sneltest van €49,- voor €30,-

Hoe gaat het testen in zijn werk?

Als gast of werknemer van NH Hotels krijg je bij Spoedtest.nl korting op een sneltest of PCR-test. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. De afspraakbevestiging ontvang je direct per e-mail. Op het moment dat je de afspraak hebt, kun je je melden bij de receptie. Een van onze deskundig opgeleide medewerkers zal vervolgens de test afnemen. Dit gebeurt bij beide testen door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. Afhankelijk van of je een sneltest of PCR-test laat afnemen, ontvang je de uitslag bij de sneltest binnen een half uur en bij de PCR-test binnen 24 uur.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.