Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

nh group

coronatest met internationaal reiscertificaat

PCR-Economy

De PCR-Economy test is de meest voordelige keuze voor de PCR-test en komt samen met een internationaal reiscertificaat. Van de PCR-Economy test krijg je de uitslag binnen 24 uur. De test wordt tijdens daluren verwerkt in ons laboratorium. Hierdoor kunnen wij deze test voor een goedkopere prijs aanbieden en kunnen wij jou garanderen dat je de uitslag, inclusief reiscertificaat, binnen 24 uur van ons ontvangt.

antigeen sneltest

Antigeen sneltest

Wil je snel weten of je corona hebt? Doe dan een antigeen sneltest. Hiermee heb je al binnen 30 minuten de uitslag. Dit is handig als je niet vanuit huis kunt werken, maar toch veilig de werkvloer op wilt. Ook bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft is het fijn om te weten of je coronavrij bent. Zo voorkom je dat je onverhoopt anderen besmet. Dus wil jij als werknemer van een NH Hotel zorgeloos aan het werk? Of ben je een gast van een NH Hotel en wil je snel weten of je corona hebt? Klik dan op onderstaande knop en boek jouw antigeen sneltest!

Speciaal voor jou de antigeen sneltest van €39,95 voor €30,-

sneltest scanner

Hoe gaat het testen in zijn werk?

Als gast of werknemer van NH Hotels krijg je bij Spoedtest.nl korting op een antigeen sneltest of PCR-test. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. De afspraakbevestiging ontvang je direct per e-mail. Op het moment dat je de afspraak hebt, kun je je melden bij de receptie. Een van onze deskundig opgeleide medewerkers zal vervolgens de test afnemen. Dit gebeurt bij beide testen door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De uitslag van de antigeen sneltest ontvang je binnen 30 minuten en van de PCR-test binnen 24 uur.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten en van de PCR-test dezelfde dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.