Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

COVID-19 test

Voor de meeste reizen en evenementen heb je tegenwoordig een negatieve uitslag van een COVID-19 test nodig. Ook als je op bezoek gaat bij een familielid (dat tot de risicogroep behoort) is het fijn om te weten of je coronavrij bent. Heb jij binnenkort een negatieve COVID-19 testuitslag nodig? Laat je dan gemakkelijk en snel testen bij Spoedtest.nl. Je boekt jouw afspraak voor een COVID-19 test gemakkelijk bij een van onze 20+ vestigingen in Nederland.

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een COVID-19 test?

Een COVID-19 test is een type test die onderzoekt of je besmet bent met het coronavirus, dat sinds begin 2020 een prominente rol is gaan spelen in al onze levens. Er zijn twee soorten COVID-19 testen: de sneltest en de PCR-test. Bij beide testen nemen we met een wattenstaafje een monster af van je slijmvlies en kijken we of je besmet bent met het nieuwe coronavirus.

Artsen van Spoedtest.nl

Waar kan ik een COVID-19 test laten doen?

Bij Spoedtest.nl kan je vrijwel altijd terecht voor een COVID-19 test. Je maakt jouw afspraak gemakkelijk en snel via onze website. We nemen de PCR-test en de sneltest af op locaties door heel Nederland. Houd bij het maken van een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

Boek nu

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Wanneer moet ik een COVID-19 test af laten nemen?

Heb jij klachten die passen bij het coronavirus? Dan is het van belang om een COVID-19 test te doen. Als je gaat reizen ben je in veel gevallen verplicht om een internationaal reiscertificaat te kunnen laten zien. Deze krijg je bij een negatieve PCR-test en in sommige gevallen bij een corona sneltest.

Hoe wordt een zo’n test afgenomen?

Wij hebben twee verschillende coronatests en deze worden allemaal op dezelfde manier afgenomen. De sneltest nemen we af door middel van een uitstrijkje uit de keel en neus. Het afgenomen monster druppelen we vervolgens op een teststrip die aangeeft of je positief of negatief bent getest. Bij deze test ontvang je de uitslag ook binnen 30 minuten. De tweede test die wij aanbieden is een PCR-test. Deze test nemen we af met een uitstrijkje uit de neus en keel. Dit afgenomen monster wordt dan in een hermetisch afgesloten buis naar een laboratorium gestuurd, waar het onderzocht wordt op sporen van het virus. Je ontvangt de uitslag van de NAAT PCR – Economy test binnen 16 uur en de uitslag van de NAAT PCR -Spoed test binnen 4 uur. Van de NAAT (PCR) Test krijg je de uitslag binnen 30 minuten. 

Hoe kan je ons bereiken?

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Je kan ons zowel telefonisch als via de mail bereiken. Daarnaast hebben we een chatfunctie. Wij beantwoorden al jouw vragen graag en helpen je zo goed en snel mogelijk met hetgeen waar jij tegenaan loopt. Kom je ergens niet uit? Je kunt ook kijken of jouw antwoord bij onze veelgestelde vragen staat.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.