Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
pcr-test met reiscertificaat

Coronatest Verenigd Koninkrijk

Laatst geüpdatet op: 01-12-2021
De kleurcode van het Verenigd Koninkrijk is oranje, dit betekent dat het als een hoog risicogebied. Als je naar het Verenigd Koninkrijk gaat en niet volledig bent gevaccineerd, ben je verplicht om van tevoren een coronatest te doen. Dit moet een antigeentest of PCR-test zijn die maximaal 72 uur voor vertrek is afgenomen. Boek deze gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu

Inreisbeperkingen van het Verenigd Koninkrijk

Er geldt een mondkapjesplicht in het openbaar vervoer, op de luchthavens en in de winkels. Om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen, gelden verschillende inreisbeperkingen afhankelijk van of je gevaccineerd bent of niet. Je telt als gevaccineerd als je minimaal 14 dagen geleden de tweede vaccinatie hebt gehad van een EMA-goedgekeurd vaccin. Van het Janssen-vaccin wordt één vaccinatie geaccepteerd.

Inreisbeperkingen voor gevaccineerde reizigers

In het Verenigd Koninkrijk geldt geen quarantaineplicht meer voor reizigers die volledig gevaccineerd zijn. Wel ben je verplicht om binnen 48 uur voor aankomst een Passenger Locator Form in te vullen. Daarnaast moet je een coronatest doen voor of op dag 2 van je reis. De afspraakbevestiging dien je bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk te kunnen aantonen.

Inreisbeperkingen voor ongevaccineerde reizigers

Ongevaccineerde reizigers moeten een negatief resultaat van een PCR-test laten zien die maximaal 72 uur voor vertrek is afgenomen. Daarnaast moet je binnen 48 uur voor aankomst een Passenger Locator Form invullen. Ook moet je een coronatest doen voor of op dag 2 en voor op of dag 8 van je reis. De afspraakbevestiging dien je bij aankomst in het Verenigd Koninkrijk te kunnen aantonen.

Er geldt een quarantaineplicht voor reizigers die niet (volledig) gevaccineerd zijn. Hierbij blijf je 10 dagen thuis of op je verblijfsplaats. Lees hier meer over de quarantaineplicht in het Verenigd Koninkrijk.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Wat is de PCR-test?

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. De test toont stukjes genetisch materiaal van het coronavirus aan door middel van een slijmafname uit de keel en de neus. De slijmafname sturen we naar ons ISO-gecertificeerde lab, waar wij werken met de snelste machine van Europa. Hierbij ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels, per beveiligde e-mail.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is de sneltest?

De sneltest toont al binnen 15 minuten aan of er antigenen van het coronavirus in je slijmafname aanwezig zijn. Je ontvangt de uitslag met ongeveer 30 minuten. Antigenen zijn eiwitten die op de buitenkant van het coronavirus zitten. Als de test positief is, dan weten wij zeker dat je corona in je slijmvlies draagt en dat je besmettelijk kan zijn. Bij een negatieve test ben je waarschijnlijk niet besmettelijk, maar omdat hele kleine hoeveelheden virus gemist kunnen worden, kunnen wij dit niet uitsluiten.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.