Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest vakantie

Coronatest vakantie

Voor veel bestemmingen geldt momenteel kleurcode groen of geel. Als je op vakantie gaat, moet je vaak wel eerst een coronatest doen. Het is afhankelijk van jouw vakantiebestemming of dit een PCR-test of antigeen sneltest moet zijn. Boek de coronatest voor jouw vakantie gemakkelijk en snel via Spoedtest.nl! Een coronatest mag maximaal een bepaald aantal uur voor vertrek of aankomst zijn afgenomen, dus hou hier rekening mee bij het boeken van je testafspraak.

PCR-test afspraak

Welke coronatest heb ik nodig voor mijn vakantie?

De coronatest die jij nodig hebt voor jouw vakantie hangt af van het land van bestemming. De meeste landen verplichten een PCR-test, omdat dit de meest gebruikte en betrouwbare test is. Naast de PCR-test accepteren sommige landen ook een sneltest. Het verschilt ook per land hoelang voorafgaand aan je reis je de test moet laten afnemen. In de meeste gevallen is dit 72 uur voorafgaand aan de reis, maar het kan ook 24, 48 of 96 uur zijn. Controleer voordat je op reis gaat het reisadvies op Nederland Wereldwijd. Als je bij Spoedtest.nl getest bent, weet je in ieder geval zeker dat je de uitslag op tijd voor jouw reis ontvangt.

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Wat is de PCR-test? 

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test. Deze test zegt iets over of je op het moment van testen corona in je keel of neus hebt. De uitslag ontvang je doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag, afhankelijk van voor welke test je kiest. Bij de PCR-test ontvang je een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Boek nu

Wat is de sneltest? 

De sneltest oftewel SARS-CoV-2 antigeentest is een CE-IVD gecertificeerde test. Deze test toont antigenen aan en wordt afgenomen door middel van een slijmafname uit de neus. De sneltest is betaalbaar en betrouwbaar en je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt een certificaat in het Engels.

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.