Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
reiscertificaat

Coronatest voor het reizen

We kunnen weer reizen naar een groot aantal bestemmingen! Bij terugkomst in Nederland geldt voor de ‘veilige’ landen (met groene of gele kleurcode) geen quarantaineverplichting meer. Voor de meeste reizen heb je wel een negatieve uitslag van een coronatest nodig. Het verschilt per land welke soort test dit moet zijn, dus check dit van tevoren op Nederland Wereldwijd. Je coronatest boek je gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Boek nu
coronatest afnemen

Welke coronatest heb ik nodig om te reizen?

De coronatest die je nodig hebt om te reizen hangt af van het land van bestemming. De meeste landen accepteren alleen een PCR-test, maar sommige landen accepteren ook een antigeen sneltest. Het verschilt per land hoelang voorafgaand aan je reis je de coronatest moet laten afnemen. In de meeste gevallen is dit 72 uur voor vertrek, maar het kan ook 24, 48 of 96 uur zijn. Informeer jezelf daarom regelmatig over de actuele informatie voordat je op reis gaat. Dit kan gemakkelijk op de website van Nederland Wereldwijd.

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Welke test moet ik doen?

Welke coronatest je voor het reizen nodig hebt hangt volledig af van het land waar je naartoe gaat. Controleer dit van te voren bij de ambassade van bestemming of bij Nederland Wereldwijd.

Wat is de PCR-test? 

De PCR-test (polymerase chain reaction test) is de meest gebruikte en betrouwbare test. Deze test zegt iets over of je op het moment van testen corona in je keel of neus hebt. De uitslag ontvang je doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag, afhankelijk van het soort PCR-test dat je kiest. Je ontvangt hierbij een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Boek nu

Wat is de antigeen sneltest? 

De antigeen sneltest is een CE-IVD-gecertificeerde test. Deze test toont antigenen aan en wordt afgenomen door middel van een slijmafname uit de neus en keel. De antigeen sneltest is betaalbaar en betrouwbaar en je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt een certificaat in het Engels.

Boek nu

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.