Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Privé: Antigeen sneltest

€ 29,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Economy

€ 69,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Privé: NAAT PCR – Last Minute

€ 139,95 - € 159,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €20,- per test!

Hoe meer personen, hoe meer korting!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, voor ongevaccineerde kinderen van 5 tot 18 jaar, en voor alle andere ongevaccineerde reizigers. Alleen in heel uitzonderlijke gevallen mag je ongevaccineerd naar Canada reizen. Zowel een PCR-test (binnen 72 uur voor vertrek afgenomen) als een antigeentest (binnen 24 uur voor vertrek afgenomen) is toegestaan.
 • Vaccinatie verplicht? Ja, alleen in heel uitzonderlijke gevallen kan je (met toestemming vooraf) ongevaccineerd reizen.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-08-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-test met reiscertificaat

Coronatest Canada

Laatst geüpdatet op: 17-08-2022
Als je naar Canada reist moet je volledig gevaccineerd zijn. Je hoeft dan voor vertrek geen coronatest te doen. Ben je niet volledig gevaccineerd en heb je toch toestemming om naar Canada te reizen? Dan doe je binnen 72 uur voor vertrek een PCR-test, of binnen 48 uur voor vertrek een antigeentest. Boek de coronatest voor Canada gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu je coronatest voor Canada

Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

Inreisbeperkingen Canada

Om naar Canada te reizen, ben je verplicht om de app ArriveCAN op je telefoon te hebben. Hiermee toon je aan dat je minimaal 14 dagen voor vertrek volledig bent gevaccineerd. Ben je niet volledig gevaccineerd, bijvoorbeeld omdat je jonger bent dan 18 jaar? Dan heb je een herstelbewijs of negatief testbewijs nodig om Canada in te reizen. Kijk voor de volledige inreisbeperkingen op de website van de overheid van Canada.

Wat is de sneltest?

De sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je lichaam aanwezig zijn. Binnen 30 minuten ontvang je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Bij een negatieve testuitslag ontvang je ook een certificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Canada. De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test.

Boek nu

Wat is de PCR-test?

PCR-test staat voor polymerase chain reaction test en dit is de meest gebruikte en betrouwbare test. We sturen het uitstrijkje van de test naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium, waar wij exclusief werken met de snelste machine in Europa. Als het coronavirus in het slijm aanwezig is, maakt de PCR-test kopietjes van een deel van het virus om de aanwezigheid aan te tonen. De PCR-test heeft een hoge gevoeligheid, wat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die weinig virus bij zich draagt. Bij een negatieve PCR-test krijg je, net als bij de sneltest, een internationaal reiscertificaat in het Engels.

Boek nu

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.