Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Logo Spoedtest op de muur

Dé coronatest in Amsterdam

Onze locaties in Amsterdam zijn Buikslotermeerplein, Park Plaza Victoria, Postjeskade, Prins Hendrikkade, Robert Scottstraat, Van Eeghenstraat, Wenckebachweg, Utrechtsestraat, Zeedijk en Museum Kwartier. Alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met de auto, het ov of de fiets. Rondom de locaties zijn genoeg parkeerplekken waar je (tegen betaling) je auto kwijt kan. Boek nú jouw coronatest bij een van onze locaties in Amsterdam!  

Boek nu

Jongen met mondkapje, QR-code en ID-kaart

Welke coronatest in Amsterdam? 

Wij bieden de PCR-test en de sneltest. Voor de PCR-test heb je de keuze uit de NAAT (PCR) Test, PCR-Spoed, PCR-Economy en de PCR-Speekseltest:

  • NAAT (PCR) Last minute €149,95: Uitslag binnen 30 minuten.
  • PCR-Spoed €99,95: Uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 14:00 uur laat afnemen.
  • PCR-Economy €79,95: Uitslag binnen 24 uur.
  • PCR-Speekseltest €89,95: Uitslag binnen 24 uur.

Alle uitslagen worden vanuit ons beveiligde server verstuurd en komen samen met een reiscertificaat in het Engels. Kijk voordat je een afspraak maakt welke test het best aansluit op jouw wensen.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

testlocatie

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van onze locaties in Amsterdam verschillen van elkaar. Deze kunnen afwijken met feestdagen, dus houd onze website in de gaten.

Postjesbuurt: Postjeskade 23-25
Maandag t/m zondag van 07:00 tot 00:00 uur

Centrum: Prins Hendrikkade 176
Van Galenbuurt: Robert Scottstraat 12
Oost: H.J.E. Wenckebachweg 45-C
Utrechtsestraat: Utrechtsestraat 110-112
Maandag t/m zondag van 07:00 tot 21:00 uur

Amsterdam Noord: Buikslotermeerplein 296
Amsterdam Zeedijk: Zeedijk 15
Amsterdam Zuid: Van Eeghenstraat 59-H
Maandag t/m zondag van 07:00 tot 18:00 uur

Amsterdam Museum Kwartier: Hobbemakade 50
Maandag t/m zondag van 08:00 tot 19:00 uur

Amsterdam – Park Plaza Victoria: Hasselaerssteeg 16
Maandag t/m zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Spoedtest.nl en de GGD 

Waar je je voorheen alleen kon laten testen bij de GGD, is dat sinds oktober 2020 niet langer het geval. Wij hebben onze testlocaties opgezet om ervoor te zorgen dat iedereen snel terecht kan. Als je besmet bent met het coronavirus, zijn wij verplicht dit aan jouw lokale GGD door te geven. Als je een medische vraag hebt, dan kan je het best contact opnemen met de GGD van jouw regio. De GGD richt zich vooral op de medische afhandeling. Voor alle andere vragen kan je het contactformulier op onze website invullen, telefonisch contact met ons opnemen of misschien staat jouw antwoord wel tussen de veelgestelde vragen.

Bedrijf in Amsterdam? Test je personeel op corona!

Is er een besmetting bij je op de werkvloer of wil je je medewerkers preventief laten testen? Voorkom verzuim doordat medewerkers bij een verkoudheid thuis moeten wachten op de uitslag van een coronatest. Spoedtest.nl biedt de oplossing om je personeel direct te laten testen met een door de overheid goedgekeurde sneltest met CE-markering. Dit type sneltest, ontwikkelt door het Zwitserse bedrijf Roche, geeft al binnen een kwartier de uitslag. Met de sneltest wordt er geen gebruik gemaakt van een laboratorium en/of speciale apparatuur waardoor de uitslag sneller bekend is. Indien je dat wenst komen wij bij je op locatie langs. Zo kun je als bedrijf snel schakelen en een eventuele brandhaard snel en gemakkelijk voorkomen. Bij een negatieve uitslag en geen klachten kan de werknemer direct weer aan de slag. 

Meer informatie over coronatesten voor bedrijven

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.