Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Logo Spoedtest op de muur

Dé coronatest in Amsterdam

In Amsterdam hebben we meerdere locaties waar je een coronatest kunt doen. Al onze locaties zijn makkelijk bereikbaar met de auto, het ov of de fiets. Rondom de locaties zijn genoeg parkeerplekken waar je (tegen betaling) je auto kwijt kan. Boek nú jouw coronatest bij een van onze locaties in Amsterdam!  

Boek nu je coronatest in Amsterdam

Coronatest afspraak maken inclusief internationaal certificaat om te reizen

Welke coronatest in Amsterdam? 

Wij bieden de PCR-test en de sneltest. Voor de PCR-test heb je de keuze uit de NAAT (PCR) Test, PCR-Spoed en PCR-Economy:

  • NAAT (PCR) Last minute €149,95: Uitslag binnen 30 minuten.
  • PCR-Spoed €99,95: Uitslag rond 01:30 uur ‘s nachts als je de test vóór 12:00 uur laat afnemen.
  • PCR-Economy €79,95: Uitslag binnen 24 uur.

Alle uitslagen worden vanuit ons beveiligde server verstuurd en komen samen met een reiscertificaat in het Engels. Kijk voordat je een afspraak maakt welke test het best aansluit op jouw wensen.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Nieuw: groepsboekkorting

Ontvang tot wel 25€ korting als je met meerdere personen tegelijk boekt.

jongen gaat coronatest locatie binnen

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van onze locaties in Amsterdam verschillen van elkaar. Op onderstaande kaart zie je alle testlocaties in Amsterdam met de bijbehorende openingstijden. Hou er rekening mee dat de openingstijden tijdens de feestdagen anders kunnen zijn. Kijk voor de openingstijden tijdens de feestdagen bij onze veelgestelde vragen.

Spoedtest.nl en de GGD 

Waar je je voorheen alleen kon laten testen bij de GGD, is dat sinds oktober 2020 niet langer het geval. Wij hebben onze testlocaties opgezet om ervoor te zorgen dat iedereen snel terecht kan. Als je besmet bent met het coronavirus, zijn wij verplicht dit aan jouw lokale GGD door te geven. Als je een medische vraag hebt, dan kan je het best contact opnemen met de GGD van jouw regio. De GGD richt zich vooral op de medische afhandeling. Voor alle andere vragen kan je het contactformulier op onze website invullen, telefonisch contact met ons opnemen of misschien staat jouw antwoord wel tussen de veelgestelde vragen.

Bedrijf in Amsterdam? Test je personeel op corona!

Is er een besmetting bij je op de werkvloer of wil je je medewerkers preventief laten testen? Voorkom verzuim doordat medewerkers bij een verkoudheid thuis moeten wachten op de uitslag van een coronatest. Spoedtest.nl biedt de oplossing om je personeel direct te laten testen met een door de overheid goedgekeurde sneltest met CE-markering. Dit type sneltest, ontwikkelt door het Zwitserse bedrijf Roche, geeft al binnen een kwartier de uitslag. Met de sneltest wordt er geen gebruik gemaakt van een laboratorium en/of speciale apparatuur waardoor de uitslag sneller bekend is. Indien je dat wenst komen wij bij je op locatie langs. Zo kun je als bedrijf snel schakelen en een eventuele brandhaard snel en gemakkelijk voorkomen. Bij een negatieve uitslag en geen klachten kan de werknemer direct weer aan de slag. 

Meer informatie over coronatesten voor bedrijven

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.