Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
reiscertificaat

Antigeentest Zwitserland

Laatst geüpdatet op: 10-11-2021
Reis je binnenkort naar Zwitserland en heb je geen herstel- of vaccinatiebewijs? Dan moet je een PCR-test of antigeentest doen. Boek de antigeentest voor Zwitserland gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu
testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Zwitserland.

PCR – Speekseltest

€129,95 € 89,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Zonder neus- en keelswab
  • Internationaal reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Zwitserland

Iedereen die naar Zwitserland reist is verplicht een PLF in te vullen. Heb je geen vaccinatie- of herstelbewijs? Dan moet je een bewijs hebben dat je negatief bent getest op het coronavirus. Dit mag door middel van een antigeentest zijn die minder dan 48 uur voor aankomst is afgenomen, of door middel van een PCR-test die minder dan 72 uur voor aankomst is afgenomen. Daarnaast moet je na 4 tot 7 dagen in Zwitserland opnieuw een coronatest doen. Het resultaat stuur je naar de plaatselijke autoriteiten.

Let op: De inreisbeperkingen veranderen regelmatig, dus het is belangrijk dat je zelf controleert welke informatie van toepassing is op jouw reis op de website van de Zwitserse overheid.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Doet een testafname pijn? 

Wij zullen er ten eerste voor zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt. De testafnemer zal stap voor stap uitleggen wat er gaat gebeuren. Er zal gevraagd worden om eerst de neus te snuiten, vervolgens of je je hoofd iets naar boven kan kantelen en om door de mond te ademen. Dit zorgt voor een ontspannen gezicht, waardoor de testafnemer makkelijker te werk kan gaan. De testafname wordt door de meeste mensen als minder prettig ervaren. Dit betekent echter niet dat het pijn doet.

Wil of kan je geen nasale test laten afnemen? Dan is onze PCR-Speekseltest misschien wat voor jou!

Let op! Bij personen met een medische aandoening of bij kinderen onder de 12 maanden moet vooraf contact met ons opgenomen worden. 

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.