Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Geel (let op, er zijn risico’s)
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 12 jaar, behalve als je een geldig herstel- of vaccinatiebewijs hebt. Heb je dit niet? Dan doe je max. 72 uur voor aankomst een PCR-test of max. 48 uur voor aankomst een antigeentest.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 17-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Turkije

Laatst geüpdatet op: 17-05-2022
Reis je binnenkort naar Turkije? Dan heb je een coronabewijs nodig. Hieronder valt onder andere een negatieve antigeentest van maximaal 48 uur voor aankomst. Boek de antigeentest voor je reis naar Turkije gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu de antigeen sneltest voor Turkije
testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. De uitslag wordt op de testlocatie afgelezen en al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag in je mailbox. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Turkije.

Spoedtest.nl kantoor

Inreisbeperkingen Turkije

Om naar Turkije te reizen heeft iedereen vanaf 12 jaar een coronabewijs nodig. Je hebt een coronabewijs voor Turkije als je:

 • minstens 14 dagen eerder volledig bent gevaccineerd, of;
 • kunt aantonen dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van COVID-19, of;
 • negatief bent getest met een PCR-test (maximaal 72 uur voor aankomst) of antigeentest (maximaal 48 uur voor aankomst).

Als je met het vliegtuig komt, moet je je daarnaast binnen 72 uur voor aankomst registreren op de website van de overheid van Turkije. Kinderen onder de 6 jaar zijn hiervan uitgezonderd. Let op: De regels veranderen regelmatig, dus controleer altijd zelf nog welke regels voor jou gelden op Nederland Wereldwijd.

testbuisjes coronatest

Coronamaatregelen Turkije

In Turkije geldt dat je op openbare plekken een mondkapje moet dragen, zowel binnen als buiten. Ook moet je 1,5 meter afstand houden. De maatregelen kunnen veranderen en kunnen verschillen per deelstaat. Kijk voor een overzicht met de meest recente coronamaatregelen die gelden op de website van het Turks ministerie van Binnenlandse Zaken (informatie in het Turks).

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.