Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, voor iedereen vanaf 6 jaar, behalve voor reizigers met een herstel- of vaccinatiebewijs. Zowel een PCR-test (niet ouder dan 72 uur bij aankomst) als een antigeentest (niet ouder dan 48 uur bij aankomst) is toegestaan.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 23-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Sardinië

Laatst geüpdatet op: 23-05-2022
Reis je binnenkort naar Sardinië? Dan heb je een coronabewijs nodig. Je mag naar Sardinië reizen met een negatief resultaat van een antigeentest die maximaal 48 uur eerder is afgenomen. Je boekt je antigeentest gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

antigeen sneltest

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Sardinië.

Boek je antigeen sneltest voor Sardinië
coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Sardinië

Om naar Sardinië te reizen heb je een herstel-, vaccinatie- of testbewijs nodig. Voor het testbewijs moet je negatief zijn getest met een PCR-test of antigeentest. De antigeentest mag niet ouder zijn dan 48 uur bij aankomst, de PCR-test niet ouder dan 72 uur. Verder is iedere reiziger verplicht om voor zijn reis een Passenger Locator Form in te vullen.

Kijk voor de meest actuele en volledige informatie over de inreisbeperkingen op de website van de overheid van Italië.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Coronamaatregelen in Sardinië

Iedereen van 12 jaar of ouder moet in Italië en op Sardinië een coronabewijs hebben om toegang te krijgen tot overdekte gelegenheden zoals: horeca, evenementen, musea, theaters en sportscholen. Ook heb je een coronabewijs nodig voor het openbaar vervoer en voor overnachtingen in een hotel.

Regionaal kunnen aanvullende maatregelen gelden. Voor de meest actuele informatie kun je kijken op de website van de Italiaanse overheid. Houd ook de website van de Rijksoverheid goed in de gaten. Als het toch onduidelijk voor je is, neem dan telefonisch contact op met de ambassade van Italië.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.