Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, voor iedereen vanaf 12 jaar, behalve voor reizigers met een herstel- of vaccinatiebewijs. Zowel een PCR-test (niet ouder dan 72 uur bij vertrek) als een antigeentest (niet ouder dan 24 uur bij vertrek) is toegestaan.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 23-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Portugal

Laatst geüpdatet op: 23-05-2022
Ga je binnenkort naar Portugal? Dan moet je een negatieve testuitslag laten zien bij aankomst, tenzij je een herstel- of vaccinatiebewijs hebt. De testuitslag mag van een antigeentest zijn die binnen 24 uur voor vertrek is afgenomen, of een PCR-test die binnen 72 uur voor vertrek is afgenomen. Boek de antigeentest voor je reis naar Portugal makkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Portugal.

Boek nu de antigeen sneltest voor Portugal
Coronatest afspraak QR-code scannen

Inreisbeperkingen Portugal

Als je naar het vasteland van Portugal reist, moet je een Passenger Locator Card invullen. Daarnaast heeft iedereen vanaf 12 jaar, met uitzondering van reizigers met een herstel- of vaccinatiebewijs, een van de volgende documenten nodig:

 • Een negatieve uitslag van een PCR-test. De uitslag mag niet ouder dan 72 uur voor vertrek zijn;
 • Een negatieve uitslag van een antigeen sneltest. Deze uitslag mag niet ouder dan 24 uur voor vertrek zijn.

Je mag ook Portugal inreizen met een uitgeprint reiscertificaat. Deze krijg je bij Spoedtest.nl gratis bij een negatief testresultaat.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Madeira en de Azoren

Reizigers vanaf 12 jaar die naar Madeira of de Azoren reizen, moeten een negatief coronatestresultaat laten zien. Voor Madeira moet dit een antigeentest zijn die maximaal 48 uur voor aankomst is afgenomen. Voor de Azoren mag het een PCR-test zijn (maximaal 72 uur voor vertrek afgenomen) of een antigeentest (maximaal 48 uur voor vertrek afgenomen).

De maatregelen kunnen per regio verschillen. Bekijk de website van de lokale Portugese overheid voor een actueel overzicht.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.