Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 12 jaar, behalve voor reizigers met een geldig herstel- of vaccinatiebewijs. Heb je dit niet? Dan doe je max. 72 uur voor vertrek een PCR-test of max. 48 uur voor vertrek een antigeentest.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 11-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Frankrijk

Laatst geüpdatet op: 11-05-2022
Ga je binnenkort naar Frankrijk? Je kunt naar Frankrijk reizen als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt óf als je een negatieve uitslag hebt van een PCR-test (binnen 72 uur voor vertrek afgenomen) of antigeentest (binnen 48 uur voor vertrek afgenomen). Je boekt de antigeentest voor je reis naar Frankrijk gemakkelijk en snel op Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Frankrijk.

Boek je antigeen sneltest voor Frankrijk
coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Frankrijk

Je kunt naar Frankrijk reizen als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of als je negatief bent getest met een PCR-test of antigeentest. De PCR-test moet binnen 72 uur voor vertrek zijn afgenomen, de antigeentest binnen 48 uur. Daarnaast is iedere reiziger verplicht om voor zijn reis een Digital Passenger Locator Form in te vullen. De inreisbeperkingen gelden voor iedereen vanaf 12 jaar oud.

Kijk voor de meest actuele en volledige informatie over de inreisbeperkingen op de website van de Franse ambassade.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Coronamaatregelen in Frankrijk

Het dragen van een mondkapje is verplicht in het ov, in zorginstellingen en in ziekenhuizen. Daarnaast heb je een ‘pass sanitaire’ nodig om toegang te krijgen tot zorginstellingen en ziekenhuizen. Een pass sanitaire is een coronabewijs waarmee je aantoont dat je bent gevaccineerd, hersteld of negatief bent getest op het coronavirus.

Kijk op de website van de Franse overheid voor een volledig overzicht van alle coronamaatregelen in Frankrijk.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.