Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 24 uur
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, maar alleen als je niet gevaccineerd bent of geen herstelbewijs hebt. Zowel een PCR-test als een antigeentest is toegestaan (beide max. 48 uur voor aankomst afgenomen). Als je volledig bent gevaccineerd of een herstelbewijs hebt, hoef je geen test te doen.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 23-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Duitsland

Laatst geüpdatet op: 23-05-2022
Als je naar of door Duitsland reist, moet je een coronabewijs hebben. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief resultaat van een antigeentest of PCR-test zijn. De coronatest moet binnen 48 uur voor aankomst zijn afgenomen. Je boekt je antigeentest voor Duitsland eenvoudig en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek je antigeen sneltest voor Duitsland
testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag van je antigeentest per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Duitsland.

coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Duitsland

Als je naar Duitsland reist, moet je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat hebben. Het negatief testresultaat moet van een PCR-tests of antigeentest zijn die binnen 48 uur voor aankomst is afgenomen. Als je geen vaccinatie- of herstelbewijs hebt, ben je dus verplicht om een coronatest te doen voor vertrek.

De inreisbeperkingen veranderen regelmatig en soms gelden er uitzonderingen. Kijk voor een volledig overzicht van de meest actuele inreisbeperkingen op de website van het Duitse Bondministerie van Gezondheid.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Coronamaatregelen in Duitsland

In Duitsland worden de coronamaatregelen langzaamaan opgeheven. Als toegangscontrole wordt soms nog wel de 3G-regel gebruikt. Dit betekent dat je een negatieve uitslag van een antigeentest (max. 24 uur oud) of een PCR-test (max. 48 uur oud) moet laten zien als je geen vaccinatie- of herstelbewijs hebt. Kijk voor meer informatie over de (opgeheven) coronamaatregelen in Duitsland op de website van de Duitse overheid.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.