Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Duitsland

Laatst geüpdatet op: 11-11-2021
Als je naar Duitsland reist moet je een coronabewijs laten zien. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief resultaat van een antigeentest of PCR-test zijn. Je boekt je antigeentest voor Duitsland eenvoudig en snel bij Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

Boek nu
testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag van je antigeentest per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Duitsland.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Duitsland

Je kunt naar Duitsland reizen als je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testresultaat hebt. Voor het negatieve testresultaat geldt dat deze moet zijn afgenomen met een antigeentest (maximaal 48 uur voor aankomst) of met een PCR-test (maximaal 72 uur voor aankomst). De testverplichting geldt voor iedereen vanaf 12 jaar.

De inreisbeperkingen veranderen regelmatig en soms gelden er uitzonderingen. Kijk voor een volledig overzicht van de meest actuele inreisbeperkingen op de website van het Duitse Bondministerie van Gezondheid.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Coronamaatregelen in Duitsland

Voor veel locaties en gelegenheden geldt de zogeheten 3G-regel. Dit houdt in dat je gevaccineerd, getest of genezen moet zijn om toegang te krijgen. Dit geldt onder andere voor ziekenhuizen, (het binnengedeelte van) restaurants, indoor evenementen en schoonheidssalons.

Verder gelden voor sommige locaties aanvullende maatregelen, bijvoorbeeld met betrekking tot een mondkapje. Op de website van Duitse toeristenbond kun je zien wat de maatregelen zijn per Duitse deelstaat.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.