Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
 • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
 • RIVM-gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

 • Kleurcode: Groen
 • Coronatest verplicht? Ja, vanaf 12 jaar, behalve voor reizigers met een geldig herstel- of vaccinatiebewijs. Heb je dit niet? Dan doe je max. 72 uur voor vertrek een PCR-test of max. 48 uur voor vertrek een antigeentest.
 • Vaccinatie verplicht? Nee.

Let op: Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op 23-05-2022. De inreisbeperkingen veranderen regelmatig; kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

pcr-testuitslag met reiscertificaat

Antigeentest Corsica

Laatst geüpdatet op: 23-05-2022
Ga je binnenkort naar Corsica? Zorg er dan voor dat je een coronabewijs hebt. Je hebt een coronabewijs voor Corsica als je bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of als je een negatieve testuitslag hebt. Je antigeentest voor Corsica boek je gemakkelijk en snel via Spoedtest.nl!

Kijk op Nederland Wereldwijd voor de meest actuele informatie.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeentest?

Een antigeentest wordt ook wel een sneltest genoemd. De antigeentest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met andere woorden: De test toont aan of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. Om dit aan te tonen, nemen we met een wattenstaaf een uitstrijkje uit je neus en keel. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief het reiscertificaat dat je nodig hebt voor je reis naar Corsica.

coronatest legitimatie laten zien

Inreisbeperkingen Corsica

Wanneer je vanuit Nederland naar Corsica reist en aankomt op het vliegveld, dan moet je een Digital Passenger Locator Form overleggen waarin staat dat je geen coronasymptomen hebt. Ook moeten in deze verklaring je contactgegevens staan, je stoelnummer, de datum en het nummer van de vlucht voor eventueel contactonderzoek. Daarnaast moet je een coronabewijs hebben. Kijk voor de meest actuele en volledige informatie over de inreisbeperkingen op de website van de Franse ambassade in Den Haag.

man gebruikt handdesinfectiemiddel op de testlocatie

Wat is een coronabewijs?

Met een coronabewijs toon je aan dat je niet besmet bent met het coronavirus. Je hebt een coronabewijs om naar Corsica te reizen als je:

 • 7 dagen of langer gelden volledig bent gevaccineerd (Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Covishield), of;
 • 28 dagen of langer geleden bent gevaccineerd met het Janssen-vaccin, of;
 • negatief getest bent getest met een PCR-test (max. 72 uur voor vertrek) of een sneltest (max. 48 uur voor vertrek), of;
 • een herstelbewijs hebt.

Kijk voor een volledig overzicht van alle actuele maatregelen op Nederland Wereldwijd.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.