Vanaf 1 april zijn al onze locaties gesloten, hierdoor is het niet meer mogelijk om na deze datum een afspraak te maken

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Wees zeker van je zaak. Alleen nog even testen!

Wilt u een veilige werkomgeving creëren voor uw personeel en zo onnodig verzuim tegengaan? Dan kunnen wij bij u op locatie komen testen. Door uw werknemers preventief te laten testen voorkomt u een eventuele corona-uitbraak bij u op de werkvloer.

Testen op locatie

PCR-test of antigeen sneltest

  • Uitslag al binnen 30 minuten
  • Voorkom verzuim
  • Testen op dezelfde dag mogelijk

Spoedtest voor bedrijven

Wilt u dat wij bij u komen testen op locatie? Bekijk in deze video meer informatie over de opties die Spoedtest biedt voor bedrijven.

Spoedtest voor bedrijven

Spoedtest voor Bedrijven

1:23
Sneltest op locatie

Testen op locatie

Wij kunnen bij u op locatie de NAAT (PCR) test, PCR-Spoed en de antigeen sneltest afnemen. Met de NAAT (PCR) test en de antigeen sneltest heeft u al binnen 30 minuten een uitslag. Zo weet u razendsnel waar u en uw werknemers aan toe zijn. Wees zeker van je zaak! Neem voor meer informatie contact met ons op via b2b@spoedtest.nl of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Contactformulier Zakelijk Testen

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Veelgestelde vragen over coronatesten voor bedrijven

Testen op locatie is al mogelijk vanaf één persoon. Wij brengen standaard €200,- voorrijkosten in rekening. Voor meer informatie over het testen op locatie kunt u een e-mail sturen naar b2b@spoedtest.nl.

Bekijk hiervoor ons privacy statement.

Bekijk hiervoor ons privacy statement.

Dat is de PCR-test. Deze test geldt internationaal als de ‘gouden standaard’, dat wil zeggen dat dit als de beste test beschouwd wordt en gebruikt wordt om de betrouwbaarheid van nieuwe testen te onderzoeken. Hierna komt de antigeen sneltest. De sneltest die wij gebruiken is van het merk Acon Biotech (Flowflex). Deze test heeft een sensitiviteit van 97,1% en een specificiteit van 99,5%.

ALLEEN NOG EVEN TESTEN!

Spoedtest.nl voor bedrijven

Veilig en verantwoord aan het werk? Laat uw medewerkers testen bij Spoedtest.nl tegen een aantrekkelijk tarief. Betrouwbaar, toegankelijk en snel.

Spoedtest.nl voor bedrijven

0:20

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.