Win €800,- reistegoed!

Heb jij ook zo’n zin om eindelijk weer op vakantie te gaan? Doe dan mee met onze winactie en win €800,- reistegoed. Of je nu gaat voor een stedentrip in New York, een rondreis door Scandinavië of toch liever gaat relaxen in een all inclusive resort: de keuze is helemaal aan jou! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op deze gave prijs.

reiscertificaat

Zo doe je mee

Je hebt een uitnodiging van onze werknemers gekregen om een review achter te laten op Trustpilot. Door een positieve en originele review achter te laten maak je kans op €800,- reistegoed! Zo doe je mee met deze winactie:

 1. Scan de QR-code op de achterkant van het kaartje. Je komt dan op de Trustpilot-pagina van Spoedtest.nl.
 2. Schrijf een leuke, originele review. Zorg dat je het adres en de plaatsnaam van de testlocatie erbij vermeldt.
 3. Vul je naam in en klik op ‘Verstuur review’.
 4. Volg ons op Instagram om op de hoogte te worden gehouden van de winnaars van deze actie.
1

Scan de QR-code

Via de QR-code op de achterkant van het kaartje kom je op de Trustpilot-pagina van Spoedtest.nl

2

Schrijf jouw review

Zorg dat je het adres + de plaatsnaam van de testlocatie in de review vermeldt.

3

Verstuur de review

Vul je naam in een klik op 'Verstuur review'.

4

Volg ons op Instagram

Zo blijf je op de hoogte van de winnaars van deze actie.

locatie

Hoe het werkt

Wij waarderen het enorm als je een positieve review achterlaat op Trustpilot! Op deze manier help je anderen bij het maken van de juiste keuze en help je ons om de kwaliteit van Spoedtest.nl te waarborgen. Daarnaast maak je zelf kans op een €800,- giftcard van Flightgift.com. Met keuze uit vluchten van meer dan 300 vliegmaatschappijen en 980 bestemmingen, beslis jij waar je met je giftcard naartoe gaat.

Win-win!

Heb je een review achtergelaten op Trustpilot? Dankjewel daarvoor! Je doet nu automatisch mee aan de winactie. Elke maand kiezen wij de leukste en meest originele review uit. Zorg ervoor dat je je naam vermeldt en het adres + plaatsnaam van de locatie waar je de coronatest hebt laten afnemen, zodat we contact met je kunnen opnemen als jij de gelukkige winnaar bent!


Actievoorwaarden:

 • Deze actie gaat in vanaf 14 februari 2022.
 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de winactie “Win €800,- reistegoed!” van Spoedtest.nl. Door deel te nemen aan deze winactie verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van en in te stemmen met deze actievoorwaarden.
 • Deelname aan de winactie staat open voor klanten vanaf 18 jaar.
 • Aan het eind van iedere maand wordt de leukste en meest originele review uitgekozen. De schrijver van deze review ontvangt een Flightgift giftcard t.w.v. €800,- inclusief btw.
 • De cadeaubonnen zijn gegarandeerd 2 jaar geldig. Zo is er voldoende tijd voor de winnaars om te beslissen wanneer ze gaan waarheen ze vliegen.
 • De winnaar wordt één keer per maand kenbaar gemaakt op de Instagram van Spoedtest.nl.
 • Met de winnaar wordt contact opgenomen via het Trustpilot platform
 • De winnaar heeft maximaal 1 maand om te reageren en de prijs te claimen.
 • Spoedtest.nl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen en voorwaarden te wijzigen.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.