Meer informatie over de gesubsidieerde testen vind je bij de veelgestelde vragen

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Word jij onze nieuwe collega?

Met meer dan 1000+ werknemers in dienst, waarvan 100+ ZZP’ers, is Spoedtest.nl enorm gegroeid sinds de start van het bedrijf. Iedereen is dagelijks druk bezig, zodat wij onze cliënten 7 dagen per week goed kunnen helpen. Door de aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team, door heel Nederland, komen versterken.

Spoedtest.nl

Spoedtest.nl maakt zich sterk om niet alles als een gegeven te zien, maar altijd verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Bij Spoedtest.nl weten we dat men nooit uitgeleerd is en dat er in dit werk maar één iets is wat constant is en dát is ‘meten is weten’.

Een coronatest van Spoedtest.nl helpt de klant een vraagstuk te beantwoorden. We streven ernaar de klant zo goed mogelijk te helpen en nemen de verantwoordelijkheid met wetenschappelijk onderbouwde en betrouwbare testen, we gaan professioneel te werk en hanteren scherpe prijzen, onder het marktconform.

Medewerkers gezocht: Testafnemers

Wil jij een steentje bijdragen aan de maatschappij en corona onder controle krijgen? Help dan mee door middel van testafnemer te worden. Jij zal dagelijks mensen gerust stellen en testen, zodat ze snel weten waar ze aan toe zijn. Je zal intern worden opgeleid door onze artsen en zal hier een certificaat voor krijgen (als je slaagt). Voor deze functie heb je geen ervaring nodig, maar dat is wel altijd mooi meegenomen. Wij zoeken testafnemers door het gehele land.

Medewerkers gezocht: Klantenservice

Vind jij het leuk om mensen te woord te staan en ze direct te helpen? Ben jij sociaal en werk jij oplossingsgericht? Solliciteer dan op deze functie. We zoeken enthousiaste collega’s tussen de 18 & 26 jaar voor de regio Amsterdam.

Medewerkers gezocht: Logistiek koerier

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en vind jij het een mooie uitdaging om door heel Nederland onze “corona samples” veilig en op tijd bij het laboratorium af te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerkers gezocht: Internal Support

Ben jij een probleemoplosser, een meedenker, heb je een luisterend oor, houd je van puzzelen én ben je fulltime beschikbaar? Kom dan als Internal Support medewerker ons jonge en dynamische team versterken!

Vacature

Heb jij interesse? Meld je dan nu aan door het onderstaande formulier in te vullen en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
  • Geef hieronder aan voor welke functie je graag solliciteert
  • Op welke locatie wil jij solliciteren?
  • Geef in minimaal 100 en maximaal 500 woorden aan waarom we voor jou moeten kiezen.
  • Max. file size: 20 MB.
    Hier kan jij je CV uploaden zodat we deze direct bij de hand hebben.