PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Word jij onze nieuwe collega?

Met meer dan 2000 werknemers in dienst, waarvan 100+ zzp’ers, is Spoedtest.nl enorm gegroeid sinds de start van het bedrijf. Iedereen is dagelijks druk bezig, zodat wij onze cliënten 7 dagen per week goed kunnen helpen. Door de aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team, door heel Nederland, komen versterken.

Medisch team Spoedtest.nl

Over Spoedtest.nl

Bij Spoedtest.nl weten we dat er in dit werk maar één iets is wat constant is en dát is ‘meten is weten’. Een coronatest van Spoedtest.nl helpt de klant veilig familie te bezoeken, op reis te gaan of safe op de werkvloer te verschijnen. We streven ernaar de klant zo goed mogelijk te helpen en nemen de verantwoordelijkheid met wetenschappelijk onderbouwde en betrouwbare tests, we gaan professioneel te werk en hanteren scherpe prijzen.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Medewerkers gezocht: Testafnemer

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil jij iets betekenen voor jouw medemens? Wil jij je steentje bijdragen tijdens de coronacrisis in de vorm van het afnemen van testen? Stop dan met zoeken, want wij zoeken jou!

Als testafnemer ben je samen met een assistent verantwoordelijk voor de afname van deze neus- en keeltesten en zorg je ervoor dat deze testen in goede orde geleverd worden aan het laboratorium. Je wordt volledig ingewerkt door een van onze artsen zodat je veilig en volgens de richtlijnen aan de slag kunt. Daarnaast voer je de administratie uit m.b.t. de afgenomen testen.

sneltest scanner

Wat wij jou bieden

  • Dienstverband: Zowel parttime (12 tot 32 uur) als fulltime (40 uur)
  • Verdiensten: € 13,- per uur

Ben je vanaf nu beschikbaar en heb je affiniteit met de zorg? Waar wacht je nog op? Kom bij ons aan boord en je kunt straks ons helpen om corona de wereld uit te krijgen.

Vacature

Heb jij interesse? Meld je dan nu aan door het onderstaande formulier in te vullen.
  • Geef hierboven aan voor welke functie je graag solliciteert
  • De locatie is alleen van toepassing als je op de op de functie 'afnemer' solliciteert.
  • Geef in minimaal 100 en maximaal 500 woorden aan waarom we voor jou moeten kiezen.
  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Hier kan jij je CV uploaden zodat we deze direct bij de hand hebben.