Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl kantoor

Antigeen sneltest Zwolle

Woon jij in (de buurt van) Zwolle en wil je een antigeen sneltest laten afnemen? Kom dan naar onze testlocatie in Zwolle. Je kunt met en zonder klachten bij ons een test doen. Je krijgt binnen 30 minuten de uitslag van de sneltest, per beveiligde e-mail. Onze testlocatie in Zwolle is 7 dagen in de week geopend van 07:00 tot 20:00 uur. Een afspraak is zo gemaakt!

Boek nu

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Waar vind ik de testlocatie in Zwolle?

Je kan ons vinden aan de Terborchstraat 16A. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De halte van buslijn 2 is op enkele minuten loopafstand van de testlocatie. Kom alleen met het openbaar vervoer als je geen coronagerelateerde klachten hebt! Kom je met de auto? In de buurt is voldoende parkeergelegenheid. De locatie is ook goed te bereiken met de fiets en te voet.

Spoedtest.nl Zwolle is elke dag geopend van 07:00 tot 20:00 uur.

We hebben meerdere locaties door heel Nederland!

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe werkt een antigeen sneltest bij Spoedtest.nl?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en neus. Dit kan even onaangenaam aanvoelen. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Binnen 30 minuten krijg je van ons de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

Wat is het verschil met testen via de GGD?

Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen antigeen sneltest of PCR-test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt.

Mag ik reizen met een antigeen sneltest?

Controleer goed of de uitslag van een negatieve antigeen sneltest voldoende is voor jouw bestemming. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen bij de Rijksoverheid of informeer bij de ambassade van jouw bestemming naar de geldende richtlijnen.

Kijk hier voor meer informatie over onze PCR-test in Zwolle.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.