Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

antigeen sneltest

Antigeen sneltest Zoetermeer

Woon jij in of rondom Zoetermeer en wil je een antigeen sneltest laten afnemen? Kom dan naar een van de testlocaties van Spoedtest.nl. Je kunt mét en zonder klachten bij ons een sneltest doen. Je krijgt binnen 30 minuten de uitslag van je antigeen sneltest, per beveiligde e-mail. Een afspraak is snel gemaakt!

Boek nu de antigeen sneltest in Zoetermeer
Cam Ous

Locatie Zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer is te vinden op de Hannie Schaftrode 144a en is dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur. De locatie is te bereiken met het openbaar vervoer (mits je geen klachten hebt), de auto, fiets of te voet. Parkeren kan voor de deur en de tramhalte is op loopafstand. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

coronatest inclusief reiscertificaat

Moet ik testen voordat ik ga reizen?

Ga je binnenkort op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of de uitslag van een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen op Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming naar de dan geldende richtlijnen.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis verzetten

Verzet gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Reserveer vandaag nog een antigeen sneltest in Zoetermeer

Het kan zijn dat je zelf geen klachten hebt, maar toch graag wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Reserveer dan een antigeen sneltest op onze locatie in Zoetermeer en krijg binnen 30 minuten de uitslag in je mailbox. Kies uit een van onze coronatesten zoals de antigeen sneltest of de PCR-test en maak een afspraak.

Verschil tussen Spoedtest.nl en de GGD

Het verschil zit niet in de coronatest zelf maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen sneltest of PCR-test, maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een internationaal reiscertificaat dat je voor veel reizen nodig hebt. Bekijk zelf of de sneltest voldoende is voor jouw land van bestemming.

Direct een afspraak maken?

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Antigeen sneltest voor bedrijven

Kom je als bedrijf, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat!

Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.