Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest QR-code scannen

Antigeen sneltest Zeist

Heb je coronagerelateerde klachten en wil je snel weten of je besmet bent? Laat dan een antigeen sneltest afnemen op onze locatie in Zeist. Het adres van onze locatie is Steynlaan 45 en is alle dagen van de week geopend van 07:00 tot 16:30 uur. Een afspraak is eenvoudig gemaakt! Vaak kun je dezelfde dag nog terecht.

Boek nu de antigeen sneltest in Zeist
coronatestuitslag met reiscertificaat

Antigeen sneltest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je voor de antigeen sneltest of de PCR-test. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een specificiteit van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%. Je krijgt al binnen 30 minuten krijg je de uitslag van de antigeen sneltest. De PCR-test is de meest betrouwbare test, omdat deze wordt geanalyseerd in een laboratorium. Je ontvangt de uitslag binnen enkele uren tot 24 uur na afname.

Hoe laat ik mij testen?

Dat gaat heel makkelijk. Allereerst maak je een afspraak om je bij ons te komen laten testen. Je kiest uit een van onze locaties in Nederland, daarna kies je de test die aansluit op jouw wensen en het juiste moment en tijdstip. Vervolgens kom je op de geplande datum en tijd naar de geselecteerde locatie om daar de test af te laten nemen. Neem je wel je paspoort of ID-kaart mee?

Mag ik reizen met een antigeen sneltest?

Controleer goed of de uitslag van een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen op Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming naar de geldende richtlijnen.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.