Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR-test

Antigeen sneltest Waalwijk

Wil je een antigeen sneltest doen in Waalwijk? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze locatie Waalwijk – Stationsstraat op Stationsstraat 51A. De locatie is doordeweeks geopend van 09:00 tot 15:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 15:00 uur. Maak nu een afspraak! De tests die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd. Je krijgt de uitslag van de test binnen 30 minuten in je mailbox.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van het coronavirus aanwezig zijn in je lichaam. Je krijgt de uitslag binnen 30 minuten per beveiligde e-mail, inclusief Engels certificaat. Ga je op reis? Controleer dan van tevoren of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM gevalideerde test. Voor meer informatie ga je naar de website van het RIVM. Moet je een reiscertificaat PCR-test kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Waalwijk.

Boek de antigeen sneltest in Waalwijk

Sneltest op locatie

Meerdere testen afnemen?

Als je een antigeen sneltest in Waalwijk wilt laten afnemen dan boek je eenvoudig, online een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een sneltest €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden.

Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona? Bij Spoedtest.nl kan dat! Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: b2b@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis verzetten

Verzet gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.