Goed nieuws! We zijn weer aangesloten bij Testen voor Toegang en de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer info

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
PCR-test

Antigeen sneltest Waalwijk

Wil je een antigeen sneltest doen in Waalwijk? Kom dan langs bij onze locatie in Hotel NH Waalwijk op Bevrijdingsweg 1 in Sprang-Capelle. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur. De tests die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd. Je krijgt de uitslag van de test binnen 30 minuten in je mailbox.

Boek nu

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van het coronavirus aanwezig zijn in je lichaam. Je krijgt de uitslag binnen 30 minuten per beveiligde e-mail, inclusief Engels certificaat. Ga je op reis? Controleer dan van tevoren of deze antigeen sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM-gevalideerde test. Voor meer informatie ga je naar de website van het RIVM.Moet je een reiscertificaat PCR-test kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Waalwijk.

Sneltest op locatie

Meerdere testen afnemen?

Als je een antigeen sneltest in Waalwijk wilt laten afnemen dan boek je eenvoudig, online een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een sneltest €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden.

Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij jou op locatie testen. Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.