Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
sneltest scanner

Anitgeen sneltest Vlissingen

Twijfel je of je corona hebt? Reserveer dan nu een sneltest in Vlissingen via Spoedtest.nl, zodat je vandaag nog weet waar je aan toe bent. Je kunt bij ons terecht met en zonder coronagerelateerde klachten. Kies uit een van onze coronatesten zoals de antigeen sneltest of PCR-test. Wil je je toch ergens anders laten testen? Wij hebben meerdere locaties door heel Nederland!

Boek nu

Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Praktische informatie Vlissingen

Onze testlocatie in Vlissingen is geopend van 07:00 tot 19:00 uur, 7 dagen in de week. Als je vandaag een antigeen sneltest laat doen dan heb je vandaag ook meteen de uitslag. Bij een antigeen sneltest krijg je al binnen 30 minuten de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief een certificaat in het Engels.

Onze testlocatie is in het centrum van Vlissingen aan de Walstraat 189. Deze locatie is goed bereikbaar met een parkeergarage (Scheldeplein) in de buurt.

PCR-test corona amsterdam

Antigeen sneltest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je uit de antigeen sneltest of de PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Je ontvangt de uitslag binnen 24 uur na je testafspraak. Hierbij krijg je ook een code waarmee je jouw uitslag direct kunt koppelen in de CoronaCheck-app. De antigeen sneltest heeft een minder hoge gevoeligheid, maar geeft direct resultaat. Dit ontvang je dan ook binnen 30 minuten per mail. Er is ook een verschil in kosten. PCR–Economy kost €79,95 per test en de antigeen sneltest kost €39,95 per test.

coronatest met internationaal reiscertificaat

Reizen en testen

Ga je binnenkort op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of de uitslag van een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen op Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Kijk hier voor meer informatie over onze PCR-testen in Vlissingen.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.