Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
antigeen sneltest

Antigeen sneltest Venlo

Wil je een antigeen sneltest doen in Venlo? Kom langs bij onze locatie aan de Kloosterstraat 27. Deze locatie is dagelijks geopend van 07:00 tot 20:00 uur. De uitslag krijg je binnen 30 minuten in je mailbox. Kies uit een van onze coronatesten en maak een afspraak.

Boek nu

Spoedtest.nl medewerker

Kunnen kinderen ook getest worden?

Ja, wij testen personen van alle leeftijden. Ben je van plan om met een kind van onder de 12 maanden te komen? Bel of mail ons nadat je een afspraak hebt gemaakt, zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie in Venlo zal staan.

coronatest inclusief reiscertificaat

Reizen en testen

Ga je binnenkort op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of de uitslag van een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen een PCR-test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen op Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over PCR-testen in Venlo.

Sneltest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Is je collega positief getest of heb je zelf klachten? Maak een afspraak bij Spoedtest.nl. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak al op dezelfde dag nog terecht.

Kom je als bedrijf, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je medewerkers laten testen op het coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen.

Stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.