Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl kantoor

Antigeen sneltest Veenendaal

Wil jij een antigeen sneltest af laten nemen en woon je in Veenendaal of omstreken? Boek dan online een afspraak en kom langs onze locatie aan de Scheepjeshof 124. Kom je met de auto? In de buurt is Parking Veenendaal te vinden. Onze testlocatie in Veenendaal is ook goed bereikbaar met de fiets en te voet. 

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je slijm afname. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail inclusief certificaat in het Engels.

De antigeen sneltest is minder gevoelig dan een PCR-test, maar heeft alsnog een nauwkeurigheid van 99,5% en een gevoeligheid van 97,1%. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM-gevalideerde test. Voor meer informatie ga je naar de website van het RIVM.

coronatest vakantie

Testen en reizen

Ga je binnenkort op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of de uitslag van een sneltest voor jouw bestemming voldoende is. Vaak is voor internationale reizen nog steeds een PCR-test nodig. Alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen bij Nederland Wereldwijd of informeer bij de ambassade van jouw bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Klik hier voor meer informatie over onze PCR-testen in Veenendaal.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Hoe ontvang ik de uitslag van mijn antigeen sneltest?

Bij zowel een negatieve als een positieve testuitslag ontvang je een certificaat van ons. Dit certificaat is in het Engels en wordt per beveiligde e-mail naar je verstuurd. Wij zijn als organisatie verplicht om een positieve testuitslag te melden bij jouw lokale GGD. Het nieuwe coronavirus is namelijk een meldingsplichtige ziekte volgens de Wet publieke gezondheid (Wpg). Door de meldingsplicht kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren en is er meer zicht op het aantal besmettingen en verliezen we geen grip op de verdere verspreiding van het virus.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.