Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Antigeen sneltest Tiel

Twijfel je of je corona hebt? Reserveer dan nu een antigeen sneltest via Spoedtest.nl in Tiel, zodat je vandaag nog weet waar je aan toe bent. Je kunt bij ons terecht met en zonder coronagerelateerde klachten. Onze testlocatie is te vinden in het centrum van Tiel aan de Waterstraat 84.

Boek je antigeen sneltest in Tiel

antigeen sneltest

Hoe gaat zo’n antigeen sneltest in Tiel?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit de keel en neus. Dit kan even onaangenaam aanvoelen. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Binnen 30 minuten krijg je van ons de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

Boek je antigeen sneltest in Tiel

Wat als ik positief getest ben? 

Bij een positieve uitslag van jouw coronatest geldt er een landelijke meldingsplicht. Wij zijn verplicht dit aan jouw lokale GGD te melden en mogen bij testuitslagen geen anonimiteit geven. Daarom moet je bij het maken van een afspraak jouw gegevens invullen. De GGD kan vervolgens contact met jou opnemen in verband met een bron- en contactonderzoek. Dit onderzoek kan gebruikt worden om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Hiermee probeert de GGD uit te zoeken waar je besmet bent geraakt en wie er mogelijk nog meer besmet is geraakt.

Waarom niet naar de GGD voor een coronatest?

Als je je laat testen bij de GGD wordt dit voornamelijk gedaan door middel van een PCR-test. De PCR- test bieden wij ook aan. Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een  reiscertificaat in het Engels dat je voor veel reizen nodig hebt.

Lees hier meer over de PCR-test.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.