Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Antigeen sneltest Tiel

Twijfel je of je corona hebt? Reserveer dan nu een antigeen sneltest via Spoedtest.nl in Tiel, zodat je vandaag nog weet waar je aan toe bent. Je kunt bij ons terecht met en zonder coronagerelateerde klachten. Onze testlocatie is te vinden in het centrum van Tiel aan de Waterstraat 84 en is elke dag geopend van 07:00 tot 20:00 uur.

Boek nu

antigeen sneltest

Hoe gaat zo’n antigeen sneltest in Tiel?

We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit de keel en neus. Dit kan even onaangenaam aanvoelen. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Binnen 30 minuten krijg je van ons de uitslag per beveiligde e-mail, inclusief certificaat in het Engels.

Wat als ik positief getest ben? 

Bij een positieve uitslag van jouw coronatest geldt er een landelijke meldingsplicht. Wij zijn verplicht dit aan jouw lokale GGD te melden en mogen bij testuitslagen geen anonimiteit geven. Daarom moet je bij het maken van een afspraak jouw gegevens invullen. De GGD kan vervolgens contact met jou opnemen in verband met een bron- en contactonderzoek. Dit onderzoek kan gebruikt worden om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Hiermee probeert de GGD uit te zoeken waar je besmet bent geraakt en wie er mogelijk nog meer besmet is geraakt.

Waarom niet naar de GGD voor een coronatest?

Als je je laat testen bij de GGD wordt dit voornamelijk gedaan door middel van een PCR-test. De PCR- test bieden wij ook aan. Het verschil zit niet in de coronatest zelf, maar in het benodigde reiscertificaat. De GGD levert geen reiscertificaat bij een afgenomen test maar enkel een positieve of negatieve uitslag. Bij Spoedtest.nl ontvang je naast jouw uitslag een  reiscertificaat in het Engels dat je voor veel reizen nodig hebt.

Lees hier meer over de PCR-test.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.