Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Sneltest op locatie

Antigeen sneltest ’s-Gravenzande

Een antigeen sneltest in ’s-Gravenzande is zo geregeld! Het kan zijn dat je zelf geen klachten hebt, maar toch graag wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Bijvoorbeeld omdat je op reis moet of langs een familielid wil dat tot een risicogroep behoort. Dat kan gemakkelijk en snel bij Spoedtest.nl. Met een antigeen sneltest op onze testlocatie in ’s-Gravenzande weet je binnen 30 minuten of je corona hebt. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een nauwkeurigheid van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Antigeen sneltest of PCR-test in ’s-Gravenzande?

Afhankelijk van de reden van het laten testen, kies je uit de antigeen sneltest of de PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Je ontvangt de uitslag van PCR-Economy binnen 24 uur. De sneltest heeft een minder hoge gevoeligheid, maar geeft direct resultaat. Dit ontvang je dan ook binnen 30 minuten per mail. Er is ook een verschil in prijs. De PCR-test kost €79,95 per test en de antigeen sneltest kost €39,95 per stuk.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Voor wie is de antigeen sneltest?

Is je collega positief getest of heb je je kind ziek opgehaald vanuit school? Kom dezelfde dag nog bij ons langs in ’s-Gravenzande en doe een antigeen sneltest. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je altijd op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon en kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij je personeel laten testen op het nieuwe coronavirus? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij je op locatie testen. Kijk voor meer informatie op de Voor Bedrijven pagina of stuur een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl met jouw wensen.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.