Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Coronatest afspraak QR-code scannen

Antigeen sneltest Roermond

Heb je coronagerelateerde klachten of ben je gewoon benieuwd of je besmet bent met het coronavirus? Ook zonder klachten kun je een afspraak maken voor een antigeen sneltest bij onze testlocatie in Roermond. Reserveer online en je kunt dezelfde dag al terecht!

Boek nu
PCR-test

Hoe werkt de antigeen sneltest in Roermond?

 Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een antigeen sneltest laten doen bij Spoedtest.nl. Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Bij de sneltest, ook wel antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig, alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest.

PCR-test buisje met teststaafje Amsterdam

Hoe ontvang ik de uitslag van mijn antigeen sneltest?

Bij zowel een negatieve als een positieve testuitslag ontvang je een certificaat van ons. Dit certificaat is in het Engels en wordt per beveiligde e-mail naar je verstuurd. Bij een negatieve testuitslag kan het alsnog zijn dat je besmet bent met het coronavirus. Een antigeen sneltest detecteert een beginnende infectie minder goed dan een PCR-test. Een antigeen sneltest detecteert de aanwezigheid van het virus pas als deze in grote hoeveelheden aanwezig is. Bij een positieve of een negatieve uitslag, waarbij je toch klachten hebt die passen bij het coronavirus, blijven de quarantainerichtlijnen van het RIVM gelden. 

sneltest scanner

Meldingsplicht

Wij zijn als organisatie verplicht om een positieve testuitslag te melden bij jouw lokale GGD. Het nieuwe coronavirus is namelijk een meldingsplichtige ziekte volgens de Wet publieke gezondheid (Wpg). Door de meldingsplicht kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren en is er meer zicht op het aantal besmettingen. Zo verliezen we geen grip op de verdere verspreiding van het virus.

De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en kijkt vervolgens of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Uiteraard blijven jij en jouw eventuele huisgenoten thuis, ook al heb jij of hebben zij geen klachten.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.