Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Kies de dichtstbijzijnde testlocatie.

Antigeen sneltest Ridderkerk

Wil jij terecht voor een antigeen sneltest in Ridderkerk? Boek dan gemakkelijk en snel je afspraak bij Spoedtest.nl, ongeacht of je klachten hebt. Kom langs op onze locatie aan het Sint Jorisplein 30B in het centrum van Ridderkerk. Wij zijn elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur en vaak kun je dezelfde dag al terecht. Na de testafname krijg je binnen 30 minuten de uitslag.

Boek nu

antigeen sneltest

Wanneer een antigeen sneltest?

Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een sneltest laten doen bij Spoedtest.nl. De antigeen sneltest is iets minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig, alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeentest (sneltest). Check de laatste status over reizen en testen bij de Rijksoverheid of informeer bij de ambassade van je bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

sneltest kind

Kan ik ook een antigeen sneltest laten afnemen bij mijn kind?

Ja, de antigeen sneltest is voor iedereen. Wij nemen tests af bij personen van alle leeftijden. Mocht je met een kind van onder de 12 maanden willen komen, laat ons dat dan weten als je een afspraak gemaakt hebt. Wij zorgen er dan voor dat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie in Ridderkerk zal staan.

Hoe Spoedtest.nl werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Antigeen sneltest voor bedrijven in Ridderkerk

Wil je je personeel laten testen op het coronavirus? Stuur dan een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen, zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht én werken wij met een staffelkorting. De antigeen sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien.

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.