Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Spoedtest.nl medewerker

Antigeen sneltest Meppel

Woon je in Meppel of omgeving en wil je een antigeen sneltest laten doen? Je kunt bij ons testen met én zonder corona-gerelateerde klachten. Boek een sneltest op Spoedtest.nl en krijg binnen 30 minuten de uitslag in je mailbox. Je kan ons vinden in het centrum op de Hoofdstraat 79. Maak snel een afspraak!

Boek nu

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt een antigeen sneltest?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je keel en neus. Het afnemen van deze uitstrijk kan als onprettig ervaren worden, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Het testen is zo voorbij.

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt deze binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail, inclusief Engels certificaat. De sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech. Dit is een door het RIVM gevalideerde test.

coronatest legitimatie laten zien

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wij bieden ook sneltesten aan voor bedrijven. Voorkom dat je hele bedrijf of een afdeling in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief testen! Op deze manier voorkom je ook mogelijk ziekteverzuim van veel personeel.

Bij de afname van minimaal 10 tests komen we bij jou op locatie, zonder voorrijkosten en mét staffelkorting. Kijk hier voor meer informatie of mail naar wijzijn@spoedtest.nl met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.