Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

locatie utrecht

Antigeen sneltest Lelystad

Als je snel wilt weten of je corona hebt, doe dan een antigeen sneltest in Lelystad! Je ontvangt binnen 30 minuten al de uitslag. Je kunt ons vinden De Wissel 14. De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Boek nu een sneltest in Lelystad
PCR-test

Antigeen sneltest of PCR-test?

Afhankelijk van jouw reden van het laten testen, kies je voor de antigeen sneltest of de PCR-test. De PCR-test is de meest betrouwbare test waarbij je een internationaal reiscertificaat ontvangt. Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. De antigeen sneltest heeft een minder hoge gevoeligheid maar geeft direct resultaat. Het resultaat van de antigeen sneltest ontvang je dan ook al binnen 30 minuten per mail.

Boek nu een sneltest in Lelystad
coronatest afnemen

Ik ben positief getest, wat nu?

Bij een positieve uitslag geldt er een landelijke meldingsplicht. Wij zijn verplicht het aan jouw lokale GGD te melden als je positief bent getest. Hierna is het de taak aan de GGD om contact met je op te nemen. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en gaat na of er maatregelen nodig zijn om de volksgezondheid te beschermen. Uiteraard blijven jij en jouw eventuele huisgenoten thuis, ook al heb jij of hebben zij geen klachten. Aangezien de PCR-test betrouwbaarder is dan de antigeen sneltest, kun je er voor kiezen om je nogmaals te laten testen door middel van een PCR-test. Ook dit kan op onze locatie in Lelystad.

Boek nu een sneltest in Lelystad

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.