Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Hoorn

Wil je een antigeen sneltest doen in Hoorn? Kom dan langs bij onze testlocatie! Je kunt ons vinden aan de Lange Kerkstraat 27. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07:00 tot 21:00 uur en goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (mits je géén klachten hebt).

Boek nu

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt de uitslag binnen 30 minuten, per beveiligde mail inclusief reiscertificaat in het Engels.

Ga je op reis? Vraag dan of de antigeen sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Moet je een reiscertificaat van een negatieve PCR-test kunnen overhandigen? Kijk hier voor meer informatie over de PCR-test in Hoorn.

Spoedtest medewerker

Meerdere tests afnemen?

Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak nog op dezelfde dag terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona en er voor zorgen dat jouw bedrijf snel weer op volle toeren draait? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij jou op locatie testen.

Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.