Vanwege technische problemen is onze klantenservice op 1 oktober 2022 pas vanaf 9:30 beschikbaar. U kunt ondertussen vraag mailen naar info@spoedtest.nl.

Antigeen sneltest

€ 24,95 - € 49,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 30 minuten
 • Antigeen sneltest
 • Inclusief reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €25,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

NAAT PCR – Economy

€ 64,95 - € 89,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 12 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €25,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Meest gekozen!

NAAT PCR – Spoed

€ 84,95 - € 109,95 per test
Profiteer nu van groepsboekkorting!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

 • Uitslag binnen 4 uur
 • RIVM gevalideerd
 • Inclusief internationaal reiscertificaat
 • Groepsboekkorting tot wel €25,- per test

Hoe meer personen, hoe meer korting!

Corona testafspraak legitimatie laten zien

Antigeen sneltest Hoogeveen

Woon je in Hoogeveen of omstreken en wil je een antigeen sneltest afnemen? Kom gerust langs onze locatie aan de Hoofdstraat 175 en laat je testen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer (mits je geen klachten hebt).

Boek de antigeen sneltest in Hoogeveen

teststaafjes voor COVID-test

Wat is een antigeen sneltest?

Bij de antigeen sneltest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn door middel van een uitstrijkje uit de neus en keel. De sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech en al onze afnemers zijn getraind door onze BIG-geregistreerd medisch directeur. De antigeen sneltest kost €39,95 per persoon.

Wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren, zodat een van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan. 

Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Hoe en wanneer ontvang ik mijn uitslag?

De uitslag van de antigeen sneltest versturen wij binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Bij zowel een positieve als een negatieve uitslag ontvang je van ons een bijbehorend certificaat in het Engels. Hierbij krijg je ook een code die je kunt koppelen aan de CoronaCheck-app.

Ga je reizen? Dit certificaat wordt door sommige landen goedgekeurd, maar de meeste landen vragen toch om een PCR-test reiscertificaat. Het is belangrijk dat je zelf nagaat of bij jouw bestemming de antigeen sneltest wordt geaccepteerd. Kijk ook op Nederland Wereldwijd voor de laatste informatie over reizen naar het buitenland. 

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest voor bedrijven

Wil je je medewerkers laten testen op het coronavirus? Dat kan! Stuur een e-mail naar b2b@spoedtest.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. De sneltest helpt om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle toeren te laten draaien!

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Nieuw: groepsboekkorting

Ontvang tot wel 25€ korting als je met meerdere personen tegelijk boekt.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.

Let op: Groepsboekkorting wordt toegepast bij het invullen van de gegevens.