Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Helmond

Wil je een antigeen sneltest doen in Helmond? Kom dan langs op onze locatie aan de Kerkstraat 39. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 21:00 uur. Een afspraak is snel en gemakkelijk gemaakt. Vaak kun je op dezelfde dag nog terecht!

Boek nu

coronatest afnemen

Hoe kom ik bij de locatie in Helmond?

Onze locatie aan de Kerkstraat 39 is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar en is op slechts 8 minuten loopafstand van station Helmond. Let op: gebruik alleen het openbaar vervoer als je géén klachten hebt.

We zijn 7 dagen in de week geopend!

Coronatest locatie Spoedtest.nl

Hoe werkt een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je lichaam aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag.

De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een antigeen sneltest. Check voordat je op reis gaat de laatste informatie bij Nederland Wereldwijd of de ambassade van het land waar je naartoe reist.

Sneltest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken en niet op elke werkvloer kan de anderhalve meter gewaarborgd worden. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief een antigeen sneltest doen in Helmond.

Bij afname van minimaal 10 tests komen we bij jou op locatie zonder voorrijkosten en mét staffelkorting. Wil je liever dat jouw werknemers zelf kunnen bepalen wanneer ze zich laten testen? Wij hebben vestigingen door heel Nederland. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.