Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Medisch team Spoedtest.nl

Antigeen sneltest Helmond

Wil je een antigeen sneltest doen in Helmond? Kom dan langs op onze locatie aan de Kerkstraat 39. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 21:00 uur. Een afspraak is snel en gemakkelijk gemaakt. Vaak kun je op dezelfde dag nog terecht!

Boek nu de antigeen sneltest in Helmond

coronatest afnemen

Hoe kom ik bij de locatie in Helmond?

Onze locatie aan de Kerkstraat 39 is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar en is op slechts 8 minuten loopafstand van station Helmond. Let op: gebruik alleen het openbaar vervoer als je géén klachten hebt.

We zijn 7 dagen in de week geopend!

PCR-test afname

Hoe werkt een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 in je lichaam aanwezig zijn. Al binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag.

De sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig, maar in sommige gevallen mag je ook reizen met de negatieve uitslag van een antigeen sneltest. Check voordat je op reis gaat de laatste informatie bij Nederland Wereldwijd of de ambassade van het land waar je naartoe reist.

Sneltest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken en niet op elke werkvloer kan de anderhalve meter gewaarborgd worden. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief een antigeen sneltest doen in Helmond.

Wil je liever dat jouw werknemers zelf kunnen bepalen wanneer ze zich laten testen? Wij hebben vestigingen door heel Nederland. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Zakelijk Testen

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.