Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest QR-code laten scannen

Antigeen sneltest Heerenveen

Denk je dat je besmet bent met het coronavirus en wil je snel weten waar je aan toe bent? Doe dan een antigeen sneltest in Heerenveen. Je maakt vaak voor dezelfde dag al een afspraak en weet binnen 30 minuten de uitslag. De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd.

Boek de antigeen sneltest in Heerenveen

Coronatest op locatie

Waar vind ik de testlocatie in Heerenveen?

Onze locatie is te vinden aan de Burgemeester Kuperusplein 138 in Heerenveen. Je kunt betaald parkeren voor de deur en wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Let op! Gebruik het ov alleen als je géén klachten hebt!

Je kunt bij ons vaak al dezelfde dag terecht voor een antigeen sneltest of voor een van onze andere testen. Vergeet niet je paspoort of ID-kaart mee te nemen naar de testlocatie.

Hoe werkt de antigeen sneltest in Heerenveen?

Het afnemen van de test duurt ongeveer 5 minuten. We nemen met een wattenstaafje een uitstrijk uit je neus en keel. Bij de antigeen sneltest wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn. Het afnemen van de uitstrijk kan als onprettig ervaren worden, maar dit verschilt enorm van persoon tot persoon.

Wanneer laat ik mij testen?

Je laat je testen omdat je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen klachten hebt kun je een antigeen sneltest laten doen bij Spoedtest.nl. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen is nog steeds een PCR-test nodig, alleen in enkele gevallen mag je reizen met een antigeen sneltest. Check de laatste status over reizen en testen bij de Rijksoverheid of informeer bij de ambassade van je bestemming wat de geldende richtlijnen zijn.

Kunnen kinderen ook getest worden?

Ja, wij nemen tests af bij personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden, bel of mail ons dan van tevoren, zodat een van onze artsen op de hoogte is en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Je ontvangt de uitslag doorgaans binnen een half uur in je mailbox. Wij versturen deze mail beveiligd.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.