Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Antigeen sneltest Harderwijk

Wil je snel weten of je besmet bent met het coronavirus? Boek nu een antigeen sneltest in Harderwijk via Spoedtest.nl. We hebben in Harderwijk één testlocatie: Schoenmakersstraat. Wanneer je bij ons een sneltest laat afnemen heb je al binnen een half uur de uitslag in je mailbox. De locatie in Harderwijk is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Boek de antigeen sneltest in Harderwijk

testbuisjes coronatest

Antigeen sneltest versus PCR-test

Met de antigeen sneltest en de NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag. Met PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Bij beide testen gaat de swab via de neus en keel.

Voor internationale reizen heb je vaak een reiscertificaat van een negatieve PCR-test nodig. In enkele gevallen kan je ook reizen met een sneltest. Mocht je op reis gaan, controleer dan goed wat de eisen zijn voor jouw bestemming op Nederland Wereldwijd.

PCR-test Mykonos

Antigeen sneltest voor bedrijven

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief testen! Op deze manier kun je mogelijk ook ziekteverzuim voorkomen. Wil je liever dat jouw werknemers zelf kunnen bepalen wanneer ze zich laten testen? Wij hebben vestigingen door heel Nederland.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar b2b@spoedtest.nl met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Zakelijk Testen

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.