Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Paspoort laten zien bij coronatest afspraak

Antigeen sneltest Harderwijk

Wil je snel weten of je besmet bent met het coronavirus? Boek nu een antigeen sneltest in Harderwijk via Spoedtest.nl. Onze locatie aan de Stephensonstraat 1 is makkelijk te bereiken. Wanneer je bij ons een sneltest laat afnemen heb je al binnen een half uur de uitslag in je mailbox. De locatie in Harderwijk is 7 dagen per week geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Boek nu

testbuisjes coronatest

Antigeen sneltest versus PCR-test

Met de antigeen sneltest en de NAAT (PCR) Test – Last minute krijg je binnen 30 minuten een positieve of negatieve testuitslag. Met PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Bij beiden testen gaat de swab via de neus en keel.

Voor internationale reizen heb je vaak een reiscertificaat van een negatieve PCR-test nodig. In enkele gevallen kan je ook reizen met een sneltest. Mocht je op reis gaan, controleer dan goed wat de eisen zijn voor jouw bestemming op Nederland Wereldwijd.

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

NAAT (PCR) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief international reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR-test Mykonos

Antigeen sneltest voor bedrijven

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief testen! Op deze manier kun je mogelijk ook ziekteverzuim voorkomen. Bij de afname van minimaal 10 tests komen we bij jou op locatie zonder voorrijkosten en mét staffelkorting. Wil je liever dat jouw werknemers zelf kunnen bepalen wanneer ze zich laten testen? Wij hebben vestigingen door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over gratis sneltesten voor werknemers, neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar wijzijn@spoedtest.nl met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Testen op locatie

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.