Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
coronatest

Antigeen sneltest Gouda

Twijfel jij of je corona hebt? Reserveer nú een antigeen sneltest in Gouda. Onze locatie in Gouda is gelegen in het centrum aan de Kleiweg 91. Je reserveert gemakkelijk online en kan meestal dezelfde dag al terecht. Na de test krijg je van ons binnen 30 minuten de uitslag in je mailbox. Je hebt jouw paspoort of ID-kaart nodig, dus vergeet dit niet mee te nemen.

Boek nu

coronatest afnemen

Antigeen sneltest versus PCR-test

Bij de antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten al van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Met PCR-Economy krijg je de uitslag binnen 24 uur. Met PCR-Spoed krijg je de uitslag om 01:00 uur ’s nachts als je de test voor 14:00 uur hebt laten afnemen. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Bij de antigeen sneltest en PCR-test wordt er een swab afgenomen uit de neus en keel. Voor internationale reizen heb je vaak een reiscertificaat van een negatieve PCR-test nodig. In enkele gevallen kan je ook reizen met een antigeen sneltest. Mocht je op reis gaan, controleer dan goed wat de eisen zijn voor jouw bestemming.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Hoe werkt een antigeen sneltest?

Wij zullen er ten eerste voor zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt. De testafnemer zal stap voor stap uitleggen wat er gaat gebeuren. Er zal gevraagd worden om eerst de neus te snuiten, vervolgens of je je hoofd iets naar boven kan kantelen en om door de mond te ademen. Dit zorgt voor een ontspannen gezicht, waardoor de testafnemer makkelijker te werk kan gaan. De testafname wordt door de meeste mensen als minder prettig ervaren. Dit betekent echter niet dat het pijn doet. Let op! Bij personen met een medische aandoening of bij kinderen onder de 12 maanden moet vooraf contact met ons opgenomen worden.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.