Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Spoedtest.nl artsen

Antigeen sneltest Goes

Wil je een antigeen sneltest doen in Goes? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze locatie op de Lange Kerkstraat 9. Binnen 30 minuten na het afnemen van de test ontvang je de uitslag al per e-mail. Deze locatie is elke dag geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Een afspraak is snel gemaakt!

Boek de antigeen sneltest in Goes

testlocatie coronatest

Antigeen sneltest versus PCR-test

Bij de antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten al van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Bij beide testen wordt er een uitstrijk uit de neus en keel genomen. Voor internationale reizen heb je vaak een reiscertificaat van een negatieve PCR-test nodig. In enkele gevallen kan je ook reizen met een antigeen sneltest. Mocht je op reis gaan, controleer dan goed wat de eisen zijn voor jouw bestemming. Beide testen zijn door het RIVM gevalideerd. Voor meer informatie kijk je op de website van het RIVM.

Sneltest op locatie

Je werknemers laten testen?

Niet elk bedrijf en elke functie lenen zich om vanuit huis te werken en kan de anderhalve meter gewaarborgd worden. Het coronavirus kan dan snel om zich heen grijpen. Voorkom dat het hele team in quarantaine moet door één besmette collega en laat je personeel preventief testen! Op deze manier voorkom je ook mogelijk ziekteverzuim van veel personeel. Kijk hier voor meer informatie, neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of mail naar b2b@spoedtest.nl met de wensen voor jouw bedrijf. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bereikbaarheid testlocatie Goes

De testlocatie in Goes is goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn meerdere parkeerplaatsen en garages. De locatie is ook goed te voet en per fiets te bereiken. Je hebt jouw paspoort of ID-kaart nodig, dus vergeet dit niet mee te nemen naar onze testlocatie. Wil je voor meerdere personen een afspraak maken? Boek dan voor elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens een afspraak.

Onze testlocaties

Op veel van onze testlocaties kun je terecht voor zowel een antigeen sneltest als een PCR-test. Hier vind je een overzicht van onze locaties.

"Dankzij Spoedtest.nl kun jij met een gerust hart naar je werk en/of met je gezin op reis!"

Contactformulier Zakelijk Testen

Ben u op zoek naar overige testen of benieuwd naar onze opties omtrent 'testen op locatie'? Vul dan onderstaand formulier in. 7 dagen per week beantwoorden wij uw aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen dezelfde dag contact met u op.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.