Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 12:00 getest = uitslag rond 01:30 's nachts
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

antigeen sneltest

Antigeen sneltest Ede

Denk je dat je besmet bent met corona en wil je snel weten waar je aan toe bent? Doe dan een antigeen sneltest in Ede. Je maakt vaak voor dezelfde dag al een afspraak en weet na de test binnen 30 minuten de uitslag. De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd.

Boek je antigeen sneltest in Ede

pcr-testuitslag met reiscertificaat

Wat is een antigeen sneltest?

De antigeen sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Daarom nemen wij een uitstrijk uit je neus en keel. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test. Binnen 30 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. Je ontvangt de uitslag per beveiligde e-mail.

Voor internationale reizen heb je steeds vaker een PCR-test nodig en in enkele gevallen mag je ook reizen met een antigeen sneltest. Check voor de huidige richtlijnen altijd Nederland Wereldwijd.

Coronatest op locatie

Waar vind ik de testlocatie in Ede?

Wij zijn te vinden aan de Grotestraat 89 in Ede. Het is centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur of in de straat. Maak vooraf online een afspraak en kom vaak nog op dezelfde dag langs.

Wil je meer mensen laten testen, bijvoorbeeld de medewerkers van je bedrijf? Dat kan! Spoedtest.nl biedt een snelle en makkelijke oplossing om direct je medewerkers te kunnen testen, met een door het RIVM goedgekeurde antigeen sneltest, waarbij je binnen 30 minuten de uitslag hebt. Kijk voor meer informatie op onze bedrijvenpagina. Zo weet iedereen snel het resultaat, waardoor je bedrijf weer op volle kracht vooruit kan!

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.