Meer informatie rondom de nieuwe regels van de Verenigde Staten vind je hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken

Antigeen sneltest Deventer

Wil je een antigeen sneltest doen in Deventer? Kom dan langs bij onze locatie op het Broederenplein 2. Deze testlocatie is dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur, is goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk. Het resultaat van je antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten per beveiligde e-mail.

Boek nu
antigeen sneltest

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van het coronavirus aanwezig zijn in je keel- en/of neusslijm. De antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten een positieve of negatieve testuitslag en je ontvangt het resultaat binnen 30 minuten, per beveiligde e-mail. Je ontvangt hierbij een certificaat in het Engels. Ga zelf na of jouw luchtvaartmaatschappij deze accepteert bij jouw land van bestemming. De antigeen sneltest is minder gevoelig dan de PCR-test, maar heeft alsnog een specificiteit van 99,5% en een sensitiviteit van 97,1%. De antigeen sneltest die wij gebruiken bij Spoedtest.nl is de Flowflex van het merk Acon Biotech, een door het RIVM gevalideerde test. Ga voor meer informatie naar de website van het RIVM.

COVID-19 sneltest flesje met teststrip

Waarom een antigeen sneltest in Deventer?

Wil je snel duidelijkheid of je corona hebt, omdat je kind een snotneus heeft en naar huis is gestuurd van school? Of misschien is jouw collega positief getest? Maak een afspraak voor onze testlocatie in Deventer en krijg binnen 30 minuten duidelijkheid. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht. De kosten van een antigeen sneltest zijn €39,95 per persoon. Ga je op reis en heb je een certificaat nodig? Controleer dan goed of een antigeen sneltest voor jouw bestemming voldoende is, vaak is een reiscertificaat van een negatieve PCR-test vereist.

Sneltest op locatie

Antigeen sneltest voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je jouw medewerkers snel en regelmatig laten testen? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren een staffelkorting. Daarnaast komen we bij een afname van minimaal 10 tests bij jou op locatie testen, zonder voorrijkosten. Spoedtest.nl ontzorgt! Kijk voor meer informatie op onze bedrijvenpagina of stuur een e-mail naar wijzijn@spoedtest.nl.

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Spoedtest.nl video

Spoedtest.nl uitgelegd binnen 1 minuut

Bekijk onze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe Spoedtest.nl werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw coronasneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

Spoedtest.nl in 1 minuut

Spoedtest.nl in 1 minuut

1:05

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.