Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR (NAAT) Test – Last Minute

€189,95 € 149,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Snelste uitslag van Nederland - binnen 30 minuten
  • RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

coronatest afnemer

Antigeen sneltest Delft

Wil jij snel weten of je besmet bent met het coronavirus? Doe dan een antigeen sneltest in Delft! Binnen 30 minuten weet je of je besmet bent of niet. Onze testlocatie in Delft kun je vinden aan de Nieuwe Langendijk 1A. De locatie is open van 07:00 tot 21:00 uur, 7 dagen in de week. De testlocatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Parkeren kan in de buurt van de testlocatie.

Boek de antigeen sneltest in Delft

antistoffentest

Waarom een antigeen sneltest?

Woon je (in de buurt van) Delft en wil je weten of je besmet bent met het coronavirus? Maak dan een afspraak voor een antigeen sneltest op onze locatie in Delft en binnen 30 minuten na de test ontvang je van ons de uitslag. Wij versturen deze per beveiligde e-mail naar je toe. Meestal kun je dezelfde dag nog terecht om je te laten testen. Iedereen kan de antigeen sneltest laten doen. Als particulier kost de test €39,95 per persoon.

Wil je naar een andere testlocatie? Kijk hier voor al onze locaties.

testvloeistof op corona teststrip druppelen

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeentest sneltest toont aan of er antigenen van SARS-CoV-2 aanwezig zijn in je lichaam. Met een wattenstaafje nemen we wat slijm uit je neus en keel. Dit analyseren we razendsnel op de locatie zelf. De uitslag van een antigeen sneltest kan positief of negatief zijn. Een positieve uitslag betekent dat er inderdaad antigenen in je lichaam gevonden zijn en dat je dus besmet bent met het coronavirus. De antigeen sneltest is iets minder gevoelig dan de PCR-test, maar wel gevalideerd door het RIVM. Ga je op reis? Controleer dan of je voldoende hebt aan de uitslag van een sneltest. In veel gevallen moet je een negatief resultaat van een PCR-test kunnen overhandigen.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je Burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.

Wil je annuleren? Dat kan gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail. Annuleer je tot 24 uur van tevoren, dan vindt er een gedeeltelijke restitutie plaats. Wij brengen namelijk €10,- administratiekosten in rekening. Annuleer je buiten deze termijn, dan vindt er geen restitutie plaats.