Vind alle informatie rondom Spoedtest.nl en de coronatesten op deze pagina: Klik hier!

Dé #1 van Nederland!

Afspraak maken
Jongen met mondkapje gaat coronatestlocatie binnen

Antigeen sneltest Capelle a/d IJssel

Wil je een antigeen sneltest doen in Capelle aan den IJssel? Kom langs bij onze testlocatie in het NH Hotel op de Barbizonlaan 2. Deze locatie is elke dag geopend van 07:30 tot 18:00 uur en is goed bereikbaar met de auto en het ov. Treinstation Rotterdam Alexander is op 18 minuten loopafstand van de testlocatie. Vanaf bushalte Barbarakruid (buslijn 35) loop je in 10 minuten naar de locatie.

Boek nu

COVID-19 sneltest flesje met teststrip

Wat is een antigeen sneltest?

Een antigeen sneltest toont aan of er antigenen van het coronavirus aanwezig zijn in je lichaam. Je krijgt de uitslag binnen 30 minuten per beveiligde e-mail, inclusief Engels certificaat. Ga je op reis? Controleer dan van tevoren of deze sneltest geaccepteerd wordt in het land van jouw bestemming. Moet je een reiscertificaat PCR-test kunnen overhandigen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze PCR-test in Capelle aan den IJssel.

De antigeen sneltest is minder gevoelig dan een PCR-test, maar is alsnog 99,5% nauwkeurig. De sneltest die wij gebruiken is de Flowflex van het merk Acon Biotech en dit is een door het RIVM-gevalideerde test. Voor meer informatie ga je naar de website van het RIVM.

PCR-test afnemen Coronatest Amsterdam

Meerdere testen afnemen?

Als je een antigeen sneltest in Capelle aan den IJssel wilt laten afnemen dan boek je eenvoudig, online een afspraak. Of je nou als particulier komt of vanuit je bedrijf, bij ons kan je vaak op dezelfde dag nog terecht. Als particulier kost een antigeen sneltest €39,95 per persoon. Wij testen personen van alle leeftijden.

Kom je als bedrijf met meerdere mensen, dan werken wij met een staffelkorting. Dus wil jij jouw personeel snel laten testen op corona? Bij Spoedtest.nl kan dat! Bij een minimale afname van 10 tests komen wij, zonder voorrijkosten, bij jou op locatie testen. Voor meer informatie kijk je op onze Voor Bedrijven pagina of stuur je een e-mail naar: wijzijn@spoedtest.nl. Vele bedrijven gingen je al voor.

Antigeen sneltest

€49,95 € 39,95 per test Je bespaart nu €10!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 30 minuten
  • Antigeen sneltest
  • Inclusief reiscertificaat (niet wereldwijd geaccepteerd)

Binnen 2 minuten geboekt!

PCR – Spoed

€159,95 € 99,95 per test Je bespaart nu €60!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Voor 14:00 getest = uitslag rond 01:30u
  • Na 14:00 getest = uitslag binnen 24 uur
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Meest gekozen!

PCR – Economy

€119,95 € 79,95 per test Je bespaart nu €40!

Download je testuitslag in de CoronaCheck-app!

  • Uitslag binnen 24 uur
  • Laboratorium test - RIVM-gevalideerd
  • Inclusief internationaal reiscertificaat

Binnen 2 minuten geboekt!

Ben je gast van het NH Hotel?

Als gast van een NH Hotel krijg je korting op je PCR-test of antigeen sneltest. Je boekt hiervoor eenvoudig en snel een afspraak op een gewenst tijdstip via deze pagina. Bij de uitslag van de test krijg je altijd een reiscertificaat. Zo kun je met een gerust hart op (zaken)reis!

nh group

Mét reiscertificaat

Wereldwijd erkend certificaat geschikt voor internationale reizen (dit geldt voor de PCR-test en in sommige gevallen voor de sneltest).

Snelle uitslag

De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 30 minuten. Die van de PCR-test op dezelfde óf volgende dag.

Uitslag in CoronaCheck-app

Koppel gemakkelijk de uitslag van jouw coronatest aan de CoronaCheck-app.

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak.

Maak nu jouw afspraak

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Deze kan je opvolgend boeken in het boekingssysteem. Het is belangrijk dat je per persoon een aparte afspraak maakt. Dit vanwege de persoonsgegevens.

Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 1 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.